Dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomist dolar için ilk kez rakam verdi! Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomist dolar için ilk kez rakam verdi! Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor

Asgari ücrete gelen zammında ardından hızla yükselen dolar kuru vatandaşların gündeminde. Açıklanan Temmuz ayı enflasyon rakamları sonrası 27 TL'yi aşan dolar piyasalarda tedirginliğe neden olurken vatandaşlar 'Dolar 30 TL olacak mı? Dolar yükselecek mi düşecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş dolar için ilk kez rakam verdi! Bu seviyeyi ilk defa duyacaksınız. Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor.

MURATHAN DEMİRCİOĞLU | KARAR

Dolar kuru ile ilgili flaş gelişme! Temmuz ayı enflasyon rakamlarının ardından 27 TL'yi aşan dolar yatırımcıların gündeminde. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne kadar olacak?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Özgür Demirtaş ilk defa rakam vererek duyurdu. Dolar o tarihte bu kadar olacak! Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor. Elinde dolar olanlar dikkat! İşte Özgür Demirtaş'ın dolar kurunda beklediği yeni seviyeler...

DOLAR NE KADAR OLDU?

Haftanın 5. günü olan 04 Ağustos 2023 günü, dolar ve euro'nun ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İlgiyle takip edilen dolar bugün yukarı ibreyi gösteriyor. Dolar bugün kaç TL? Son kapanışını 26.9881 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 26.9831 liradan, satış fiyatı ise 26.9932 liradan işlem görüyor.

ffddf-1.jpg

EURO NE KADAR?

%0.2'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 29.5822 TL'den yapan euro şu anda 29.5734 TL alış ve 29.5911 TL satış fiyatına sahip.

ÜNLÜ EKONOMİST DOLAR İÇİN İLK KEZ RAKAM VERDİ!

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ekonomist Özgür Demirtaş, dolar kurunda beklediği yeni seviyeleri duyurdu. Seçimlerin ardından önce 23 ve ardından 27 lirayı da aşan dolar için yeni bir yorumda bulunan Demirtaş, bu kez herkesi şaşırtarak, dolar kurunun varacağı yeni rakamı duyurdu.

gffgfg-18.jpg

RAKAMI DUYAN DÖVİZ BÜROSUNA KOŞUYOR

İzmir'de öğrencileri ile bir araya gelen Özgür Demirtaş, "Dolar kurunun yavaş yavaş artırılmasının doğru olmadığını, bu şartlarda yabancı yatırımcının ülkeye gelmeyeceği." belirterek şunları söyledi:

"İhracatçının biraz rahatlaması gerekiyor, hele ki temmuz ayında asgari ücrete zam sonrası doların 28 lira seviyelerine gelmesi gerekir. Hükümet kendini sıkıştırıyor. Dolar birden olması gereken seviyelere çıkarılmalı artık enflasyon riskini aldık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN