Doları olanlar zil takıp oynayacak! O tarihe dikkat: Dolar kurunda ters köşe başlıyor!

Doları olanlar zil takıp oynayacak! O tarihe dikkat: Dolar kurunda ters köşe başlıyor!

Dolar kahini olarak bilinen Selçuk Geçer'den yine "Yok artık" dedirten değerlendirme geldi. Doların yükselişlerine devam edeceğini her fırsatta açıklayan Geçer, Mayıs ayında dikkat çekti. Dolar yatırımı yapanlar bu rakamı duyduktan sonra bayram edecek.

Son yılların zirvesine oturan dolar/TL kuru yükselişine devam ediyor. Merkez Bankası'nın faiz politikalarıyla beraber 20 liraya kadar ulaşan dolar, Mayıs ayında zirveye oturabilir. Euro ile arasındaki makas farkını kapatan dolar için Selçuk Geçer'den öyle bir tahmin geldi ki...

dolarkuru.jpg

SELÇUK GEÇER'DEN UÇUŞA GEÇEN DOLAR YORUMU

Türkiye Merkez Bankası'nın yanı sıra Amerika Merkez Bankası'nın (FED) açıklamalarını da değerlendiren Selçuk Geçer, faiz kararlarıyla beraber fiyatlanmaya giren döviz kurunun piyasaları yanıltacağını söyledi.

dolartl.jpg

MAYIS SONRASINI BEKLEYİN

Türkiye'de piyasa baskından dolayı doların sabit kaldığını vurgulayan Geçer, 14 Mayıs tarihinde bir artışın olmayacağını söyledi.

selcukgecer.jpg

Seçim sonrasında baskının kırılacağına işaret eden ünlü ekonomist, yıl sonunda doların 40 lirayı göreceğini ve bunun sürpriz olmayacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN