Doların kuyruğu kopuyor! Uzman isim o tarihi işaret etti! Kimse önünde duramayacak: 42 TL’ye kadar…

Doların kuyruğu kopuyor! Uzman isim o tarihi işaret etti! Kimse önünde duramayacak: 42 TL’ye kadar…

Merkez Bankası faiz açıklamasının ardından sert bir düşüş yaşayan dolar yatırımcıları da korkutmaya başladı. Piyasada tedirginlik artarken ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, 2024 yılını işaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Selçuk Geçer'in dolar açıklamaları…

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklamaları ile birlikte piyasalarda hareketli dakikalar yaşanmaya başladı. Dolar, altın, euro gibi kurumlarda sert bir düşüş yaşanırken kurda 2 TL birden geriledi. Yatırımcıları tedirgin eden konu hakkında açıklamalar Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Peki, dolar eski seviyesine ulaşacak mı? İşte Selçuk Geçer'in dolar açıklamaları…

42 TL'YE KADAR…

Geçtiğimiz günlerde dolar kurunda yaşanan düşüşler yatırımcıları da tedirgin etmeye başladı. Dolar kurunun nasıl ilerleyeceği merak edilirken Ekonomist Selçuk Geçer konu hakkındaki detayları tek tek açıkladı. Uzman isim 42 TL seviyesine işaret ederek, enflasyon verilerinin doğru analiz edilmesi durumunda doların yakın zamanda 40 ila 42 TL seviyesine kadar yükselebileceğini aktardı.

dolar-aa.jpg

2024 YILINA DİKKAT!

Dolar kuru hakkında açıklamalarına devam eden Geçer, yaşanan enflasyonun dünden bugüne gelen bir durum olmadığının altına çizdi. Geçmişten bugüne kadar gelen gerçek Enflasyonun hesaplanması gerektiğini işaret eden Selçuk Geçer, “Buradaki kümülatif oranı bulacak ve ona göre müdahale edeceksiniz. Hesaplama doğrultusunda 40 TL ile 42 TL arasında ulaşıyor. Son derece iyi niyetli bir hesaplama. TÜİK verilerine göre yapılan hesaplamalarla 42 TL söylüyorum. Bu hamlenin de gelecek yıl içinde tamamlanacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN