Doların tansiyonu tavan yaptı! Selçuk Geçer'den korkutan açıklama: O tarihte tak diye 25 TL olacak!

Doların tansiyonu tavan yaptı! Selçuk Geçer'den korkutan açıklama: O tarihte tak diye 25 TL olacak!

Dövizde yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. 19 TL sınırını aşarak rekor kıran dolar kuru ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Piyasalarda hareketli saatler yaşanırken vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı, satılır mı?' sorusunu araştırıyor. Dolar tahminleri ile adından sıkça söz ettiren ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları uyardı. O tarihte dolar 25 TL olacak! Elinizi çabuk tutun.

ABD Merkez Bankası (FED) merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Doların patronu, federal fonlama faizini 25 baz puan artışla yüzde 4,75-5,00 aralığına yükseltti. Yaşanan bu gelişme sonrasında dövizde hareketli dakikalar yaşanmaya başladı. 19 TL sınırında olan dolar kuru yükselişe geçti. Dolardaki yükseliş yatırımcıları tedirgin ederken 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusu merak konusu oldu. Dolar tahminleri ile sık sık gündeme gelen ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, tarih vererek uyardı. Dolar borcu olanlar dikkat! O tarihte dolar 25 TL olacak. Elinizi çabuk tutun. İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini...

SELÇUK GEÇER'DEN KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası 19 TL seviyesini aşan dolar kuru vatandaşların gündeminde. Dolar tahminleri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek dolarda daha sürpriz artışların olabileceğini söyledi. ABD Merkez Bankası'nın yüzde 25 faiz artışını doğru tahmin eden Geçer, dolar için korkutan senaryoyu açıkladı.

hhghggh-1.jpg

"O TARİHTE 25 TL'Yİ AŞACAK"

Merkez Bankası ve FED'den gelen faiz kararları doları ateşlerken, ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş depremleri piyasalarda yangına neden oldu. Dolar psikolojik sınır olan 19 TL seviyesini aşarken ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, 14 Mayıs seçimlerinin dolar için çok kritik olduğunu söyledi. Seçimlere kadar dolarda büyük bir artış beklemediğini ancak 14 Mayıs tarihinden itibaren sonra her şeye hazırlıklı olmak gerektiğini vurgulayan Selçuk Geçer, doların 25 TL'yi aşacağını söyledi.

DOLAR BORCU OLANLAR DİKKAT! ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna cevap veren Selçuk Geçer, dolar borcu olanları uyardı. Dolar borcu olanların seçime kadar borçlarını kapatması gerektiğinin altını çizen Geçer, seçim sonrasında 25 TL'ye kadar yükselişler olabileceğini dile getirdi.

hghgghhg-7.jpg

23 MART 2023 PERŞEMBE DOLAR NE KADAR?

1 Dolar bugün satış olarak ise 19.04 TL dolaylarında işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN