Döviz kurunda yükseliş tam gaz!

Döviz kurunda yükseliş tam gaz!

TL gitgide erirken, piyasalarda bugün de yükseliş devam ediyor. Dolar, önceki kapanışına göre yükseliş kaydederek güne 19,0994 seviyesinden başlarken, yeni yılla birlikte tekrar atağa geçen euro da bugün 20,6777 seviyesi ile açılışını yaptı.

Geçtiğimiz yıl boyunca Türk Lirası'nın yaşadığı tarihi değer kaybı ve döviz kurunun aşırı yükselişi önlenemezken, piyasalardaki dalgalı gidişat sürüyor. Bir günde büyük değer kazanabilmesi sebebiyle vatandaşın sıkı takibinde olan dolar ve euroda yukarı yönlü hareket, haftanın dördüncü iş gününde de devam ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Bu yıl tarihi değer kazanan dolar, güne 19,0994 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 19,0888 seviyesinden yapmıştı.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Son zamanlarda 20 TL'nin üzerinde işlem gören euro da, salı gününde yükseliş eğilimini sürdürüyor. Önceki kapanışını 20,6344 seviyesinden yapan euro/TL, günü 20,6777 seviyesinden açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN