Dövizle birlikte şaha kalktı: Gram altında tarihi zirve

Dövizle birlikte şaha kalktı: Gram altında tarihi zirve

Döviz fiyatları tarihi yükselişe geçmişken, gram altın fiyatı da bugün şimdiye kadar gördüğü en yüksek seviyesine ulaştı. Gram altın 1368 liraya kadar yükseldi.

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken, küresel ekonomide de ABD'deki gelişmeler dikkatle takip ediliyor. ABD'nin faiz artırımlarına devam edeceğinin sinyallerinin güçlenmesiyle birlikte dolar tarafında pozitif seyir hakim olurken ons altın bu durumdan bir nebze de olsa negatif etkilendi.

Ons altın tarafı hafif gevşerken gram altın tarafı iç piyasadaki dövizde oluşan volatilitenin etkisiyle yükselişe geçti.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ons altın güne 1961 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1959 dolar en yüksek de 1964 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar ons altın 1960 dolardan işlem görüyor.

GRAM REKOR KIRDI

Gram altın dolardaki volatil seyrin etkisinde kalarak tarihi yüksek seviyesine ulaştı. Gram altın güne 1340 liradan başladı. Gün içinde en düşük 1338 lira en yüksek de 1368 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar gram altın 1351 liradan alıcı buluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN