Duyan emekli şubeye koşuyor! O banka emekli promosyonunda çıldırdı: 11.000 TL verecek!

Duyan emekli şubeye koşuyor! O banka emekli promosyonunda çıldırdı: 11.000 TL verecek!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emeklilik hakkı kazanan vatandaşların da promosyon araştırmaları hız kazandı. Peki ING Bank emekli promosyonları ne kadar oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Emekli vatandaşlar internet üzerinden en yüksek emekli promosyon ödemesi yapan bankayı merakla araştırıyor. Peki ING Bank promosyon şartları nedir? Promosyon ödemeleri ne kadar oldu? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONLARI

EYT yasasının Mart ayında yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş emeklilik hakkı kazandı. Aynı zamanda yasa sonrasında emekli maaşlarına 2 bin TL zam sonrasında en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye yükseldi. Bu durumlar sonrasında bankalar da harekete geçti ve promosyon ödemelerini yükseltti. ING Bank emekli promosyon tutarı olarak 10 bin TL'ye kadar ödeme yapıyor. ING Bank emekli promosyon ödemesinden faydalanmak için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. 

ING Bank Emekli Promosyon Tutarları

Vatandaş ilk tam emekli maaşını aldıktan sonraki iki üç gün içinde promosyon ödemesini alıyor. ING Bank güncel tutarlara göre; 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlar 5 bin 100 TL, 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 5 bin 950 TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 7 bin 650 TL, 10 bin TL ve üstünde emekli maaşı alan vatandaşlar 8 bin 500 TL ödeme alacak. Aynı zamanda otomatik fatura talimatı veren vatandaşlara 500 TL, toplam 1.500 TL ek ödeme verilecek. Aynı zamanda maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşların uygulama üzerinden yapacakları para transferleri ücretsiz olacak. Emekli müşterilerin kredi kartı başvurusu yapması ve başvurusunun onaylanması sonrasında 30 Nisan tarihine kadar tek seferde 500 TL ve üstü yapılan alışverişler sonrasında 1000 TL bonus yüklemesi de yapılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN