Ekim’de dolar/altında kıyamet kopuyor! Piyasa kahini seviyeyi duyurdu... Alıp alıp saklayın

Ekim’de dolar/altında kıyamet kopuyor! Piyasa kahini seviyeyi duyurdu... Alıp alıp saklayın

Elinde dolar ve altın olanlar dikkat! Türkiye'de hızla artan enflasyon ile birlikte yükselişe geçen dolar ve altın fiyatları ile ilgili uzmanlardan peş peşe açıklamalar gelmeye devam ederken yaptığı tahminlerle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer bombayı patlattı. Ekim’de dolar/altında kıyamet kopuyor! Selçuk Geçer beklediği seviyeleri duyurdu. O tarihten önce satan bin pişman olur. Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor!

Altın ve dolar\TL için flaş gelişme! Piyasa yorumlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer bombayı patlattı. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne kadar olacak?' sorularını araştırırken piyasa kahininden korkutan uyarı geldi. Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı, Ekim’de dolar/altında kıyamet kopuyor! Alıp alıp yastık altında saklayın. O tarihten önce satan bin pişman olur. Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor! İşte Selçuk Geçer'in korkutan dolar ve altın tahmini...

gfgfgf-2023-08-13t102822-300.jpg

PİYASA KAHİNİ ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI: O TARİHTE KIYAMET KOPACAK!

Piyasalardaki dalgalanmalar yüzünden hangi emtiaya yatırım yapacağını şaşıran vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar 30 TL olacak mı? Altın fiyatları ne kadar oldu?' sorularını araştırıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan tahminler peş peşe geldi. Geçer, bu tarihten önce dolar ve altın satanların pişman olacağını belirterek bombayı patlattı. O tarihte piyasalar fena karışacak.

dfdfdf-66.jpg

DOLAR İÇİN ÖYLE BİR RAKAM VERDİ Kİ...

Dolara yatırım yapacaklar dikkat! Selçuk Geçer, doların geleceği noktayı açıkladı. Aynı zamanda dolar satmak isteyenlere uyarı yaptı. Geçer, doların ilk olarak 30 TL’ye ardından 40 TL’ye çıkacağını söyledi. Geçer, Eylül-Ekim ayları arasında doların 38 TL seviyesine ulaşacağını belirtti. Geçer, doların şu anda 38-40 TL seviyesinde olması gerektiğini ve bu seviyeler için Eylül-Ekim aylarının geç olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN