Depoları doldurun! Benzine büyük zam geliyor

Depoları doldurun! Benzine büyük zam geliyor

Kurdaki yükselişin yansıması pompaya zam olarak devam ediyor. Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, benzine salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 11 kuruş zam geleceğini duyurdu. Aktaş, "Zam dediğin böyle olur" diyerek "En iyisi mi siz deponuzu şimdiden doldurun" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin ardından değişen ekonomi yönetimi ve politikalar döviz kuruna hareketlilik getirdi. Söz konusu hareketlilik ise başta ithal ürünler olmak üzere pek çok tüketim ürününe zam olarak yansıdı.

Bayram öncesi araç sahipleri benzin ve motorin zamlarının ardından 66 kuruşluk LPG zammıyla yollara düşmüştü. Bugün ise ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, araç sahiplerine kötü haberi verdi.

Aktaş, salı gününden itibaren benzine 2 lira 11 kuruş zam geleceğini duyurdu. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Aktaş, şu paylaşımı kaydetti:

Zam dediğin böyle olur!

Benzine 3 Temmuz Pazartesi gününü salıya bağlayan gece yarısından geçerli olmak üzere 2 lira 11 kuruş zam geliyor.

En iyisi mi siz deponuzu şimdiden doldurun!

Benzin fiyatları

İstanbul 24,08 TL
Ankara 24,53 TL
İzmir 24,55 TL

Motorin fiyatları

İstanbul 23,87 TL
Ankara 24,32 TL
İzmir 24,43 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN