Elinde altın olanlar dikkat! Operasyon başladı, İslam Memiş:"Bir anda fişi çekecekler" diyerek uyardı

Elinde altın olanlar dikkat! Operasyon başladı, İslam Memiş:"Bir anda fişi çekecekler" diyerek uyardı

Altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler, yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son dönemlerin en düşük seviyesine ilerleyen gram altın hakkında uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş, açıklamasıyla yatırımcıları yerinden oynattı. Elinde altın olanlara seslenen uzman isim, yapılması gerekenleri bir bir anlattı. İşte tüm detaylar...

Yatırımcıların gündeminde yer alan altın fiyatları, yakından takip ediliyor. Son durum değerlendirmesinde bulunan İslam Memiş, yapılması gerekenleri ve yapılmaması gerekenleri söyledi. Elinde altın olanlara seslenerek, uyarılarda bulundu. Ekim ayında o tarihi işaret ederek müjdeli haberi verdi.

ALTINDA BASKI DEVAM EDİYOR

Dolar endeksindeki yükseliş ile ons altın fiyatlarındaki baskı devam ediyor. Baskılanan ons altın Türkiye'de dolardan destek alan gram altını fazla etkilemese de, düşmesini sağlıyor. Altın ve gümüş üzerinde süren baskı ile 1.816 dolara gerileyen ons altının, manipülasyon fiyatlaması olduğunu işaret etti.

Analistler tarafından tahmin edilemeyen operasyon ile düşüşlerin nedenini paylaştı: Sadece FED'in olmadığını duyuran uzman isim krize dair açıklamalar da yaptı.

0x0-altin-fiyatlari-kendi-rekorunu-kiriyor-bu-hafta-sonu-22-temmuz-2023-gram-altin-ceyrek-22-ayar-bilezik-ve-cumhu-1690001207504-1.jpg

"ZENGİN OLMA HAYALLERİ KURMAYIN"

Ekonomist İslam Memiş, elinde dolar, altın ve borsası olanlara seslendi. Yükselip zengin olma hayalleri kuranların umudunu kıran İslam Memiş, "Boşa hayal kurma" diye seslendi. Senaryoların devam ettiğini, baskılanma sürecinin de bulunduğunu hatırlattı.

Altın, dolar ve borsanın iki ay içerisinde hızla yükselebileceğini işaret etti. Merkez Bankaları üzerinde bir iş birliği sağlandığının da altını çizdi.

0x0-1692257712456.jpg

"FİŞİ BİR ANDA ÇEKECEKLER!"

Tüketicilerin ve yatırımcıların meraklı bir şekilde araştırdığı sorulara tek tek cevap verdi. Açıklamalarıyla yatırımcılara ışık tutan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Neden faizleri merkez bankaları artırıyor? Enflasyonu düşürmek için. Enflasyon düşüyor mu? Hayır. O zaman ne oluyor? Düşürmeyecekler ki, düşmeyecek. Öyle zannet diye. Senin sattığın altını, gümüşü kim alacak. Onlar alacak. Kasım ayında merkez bankalarının altın stoklarındaki miktarı hep beraber göreceğiz. Merkez bankalarının en fazla altın alımı yaptığı yıl oldu. Şimdi 1825 dolara çekti. Stoklar yine artırılacak. Büyük bir ekonomik kriz ve jeopolik riskin hazırlığı yapılıyor. Büyük tufan geliyor diye uyardım. Elindeki varlıklara sahip çıkacaksın. Elinde altın ve gümüş bulunduranlar varlıklarına sahip çıkmalı. Üstüne ilave yapabiliyorsanız ilave yaparak süreci devam ettirmek çok mantıklı bir kara olacaktır. Bir anda fişi çekecekler ve hiç beklemediğiniz bir dünya piyasasına uyanacaksınız." ifadeleriyle günü kapattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN