Elinde altını olanlar yandı! İslam Memiş bu akşam saat vererek uyardı: Bomba gibi patlayacak

Elinde altını olanlar yandı! İslam Memiş bu akşam saat vererek uyardı: Bomba gibi patlayacak

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Yatırımcılar bugün açıklanacak olan FED faiz kararına odaklanmış durumda. Kritik karar öncesi altın fiyatlarında hareketlilik başladı. Gram ve çeyrek altında yükseliş atakları başlarken vatandaşlar 'Fed faiz kararı ne olacak? FED faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselir mi, düşer mi?' sorularını araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, saat vererek uyardı. Bomba gibi patlayacak! Kriz kapıda, hazırlıklı olun!

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararında. Kritik karar öncesi altın fiyatlarında hareketlilik başlarken gözler gram ve ons altına çevrilmiş durumda. Yatırımcılar 'FED faizi düşürecek mi, yükseltecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorusunu araştırmaya devam ediyor. Elinde altını olanlar dikkat. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, saat vererek uyardı. Bomba gibi patlayacak! Büyük kriz kapıda, kaçarı yok! Peki 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte altın fiyatlarında son durum...

hjjhhj-47.jpg

Amerika Merkez Bankası (FED), bugün faiz kararını açıklayacak. Özellikle FED’in faiz artırımını sonlandırıp sonlandırmayacağı merak konusu olurken altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Altın kahini İslam Memiş, elinde altın olanları uyardı.

ELİNDE ALTIN OLANLAR DİKKAT

TV100'deki köşe yazısında FED faiz kararı öncesi piyasaları değerlendiren İslam Memiş, elinde altın olanları uyardı. Bu akşam saat vererek uyaran Memiş, yazısında şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bir ay içerisinde altın, gümüş, EUR/USD paritesi, GBP/USD parite, kripto paralar yukarı gider mi? Bendeki cevabı HAYIR. Emtia fiyatlarının ons bazında, paritelerde ve kripto paralarda son bir satış bekliyorum. Ancak bana göre büyük, onlara göre küçük bir sorun var! Mortgage ve bankacılık krizi.

hjhjhjhj-59.jpg

İSLAM MEMİŞ SAAT VEREREK UYARDI: BOMBA GİBİ PATLAYACAK!

Bu konuyu Başkan Jerome Powell’e mutlaka soracaklar. Cevap belli: “Beklemiyoruz, gerekeni yaparız.” Bu büyük kriz patlayacak, kaçarı yok. O sırada piyasayı kripto paralar ile oyalayacaklar. Yani, Haziran sonrası kripto paralar ve borsaların önü açık…"

jhhjhj-34.jpg

3 MAYIS 2023 ÇARŞAMBA GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

FED faiz kararı öncesi altın fiyatları merak konusu oldu. Vatandaşlar güncel altın fiyatlarını sorgulamaya devam ediyor. Peki 3 Mayıs 2023 cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyat listesi;

Gram altın

Alış: 1.261,72 TL

Satış: 1.262,07 TL

Çeyrek altın

Alış: 2.162,31 TL

Satış: 2.213,46 TL

Cumhuriyet altın

Alış: 8.957,00 TL

Satış: 9.093,00 TL

Yarım altın

Alış: 4.311,10 TL

Satış: 4.426,92 TL

Altın ons

Alış: 2.015,26 Dolar

Satış: 2.015,57 Dolar

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN