Elinde fiziki altın tutanlar dikkat! İslam Memiş'ten tansiyon çıkaracak yorum

Elinde fiziki altın tutanlar dikkat! İslam Memiş'ten tansiyon çıkaracak yorum

"Önce hüpler sonra gümlet" uyarısı yapan İslam Memiş, altın için ciddi uyarılarda bulundu. Elinde fiziki altın tutanlar için stokculuğa dikkat çeken Memiş, dünyada altına talebin arttığını ifade ederek bakın neler söyledi?

İslam Memiş yaptığı altın değerlendirmesiyle herkesi şaşırttı. Piyasalarda yaşanan hareketlilik sonrasında eline altın tutunlar ne yapacağını araştırmaya başlarken Memiş'ten "Önce hüplet sonra gümlet" uyarısı geldi. Bakın fiziki altın piyasasında neler oluyor?

altin-aa-1553624.jpg

ALTINA TALEP ARTTI

Merkez bankalarının fiziki altın stokladığını belirten İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Baskılanan altın için yatırımcıya uyarılarda bulunan Memiş, dünyada fiziki altına olan talebin arttığını ifade ederek altın için dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

MERKEZ BANKALARININ ALTIN STOKUNA DEĞİNDİ

Memiş, altın piyasasında yaşanan oyunu "Önce hüplet sonra gümlet" diyerek stokçuluğa dikkat çekti. Merkez bankaları ile küresel yatırımcılar arasındaki farka değinen Memiş, " Merkez bankalarının altın stoklarını arttırması ayrı, küresel yatırımcıların comexte fiziki altın talebini artırması ayrı. Dünyada fiziki altın tarafında da ciddi bir talep var." diyerek uyarılarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN