Elinde gram altını olanlar dikkat! Altına görülmemiş darbe... Piyasanın en güvenilir ismi açıkladı

Elinde gram altını olanlar dikkat! Altına görülmemiş darbe... Piyasanın en güvenilir ismi açıkladı

Altın fiyatları ile igili flaş gelişme! Ekim ayına düşüşle başlayan gram ve çeyrek altın fiyatları değer kaybetmeye devam ediyor. Gram altın 1.614 liraya kadar gerilerken çeyrek altın fiyatı ise 2.653 TL'ye kadar düşmüş durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorusunu araştırırken ünlü Ekonomist Barış Soydan'dan kritik uyarılar peş peşe geldi. Elinde gram altını olanlar dikkat! Piyasanın en güvenilir ismi açıkladı. Altın fiyatlarına görülmemiş darbe!

MURATHAN DEMİRCİOĞLU | KARAR

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Altın borcu olanlar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırırken ünlü Ekonomist Barış Soydan'dan kritik uyarılar peş peşe geldi. Elinde gram altını olanlar dikkat! Piyasanın en güvenilir ismi bombayı patlattı. Altına büyük darbe geliyor! FED'in bu kararı altın fiyatlarını allak bullak edecek! İşte Barış Soydan'ın altın tahmini ve uyarıları...

3 EKİM 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Gram altın alış fiyatı: 1.647,76 Satış fiyatı: 1.668,91

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı: 2.570,40 Satış fiyatı: 2.627,09

hjjhhj-2023-10-03t100040-033.jpg

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı: 5.124,73 Satış fiyatı: 5.254,18

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış fiyatı: 10.282satış fiyatı: 10.476

ELİNDE GRAM ALTIN OLANLAR DİKKAT! ALTIN FİYATLARINA BÜYÜK DARBE

Yatırımcılar 'Altın fiyatları neden düşüyor? Altın fiyatları daha da düşecek mi?' sorularını araştırırken piyasanın en güvenilir ismi Barış Soydan'dan beklenen uyarılar peş peşe geldi. Kendi YouTube hesabından yeni bir video paylaşan Soydan, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gram altında düşüşlerin meydana geleceğini ve o seviyeye kadar düşeceğini belirten Barış Soydan şunları söyledi:

"Ons altın düşmeye devam ediyor. Geçen hafta 1.845 dolara kadar gerilemişti bu haftada düşüşünü sürdürmeye devam ediyor. Ons altın toplamda bir haftada 110 dolardan fazla değer kaybetti. Bunun nedeni ise doların yükselmesi. Peki dolar neden yükseliyor? Bunun nedeni ABD Merkez Bankası'nın (FED) bu yıl bir faiz artırımı ben yapacağım ve gelecek yıl ise sadece 2 faiz indirimi yapacağım mesajı yatıyor.

ghhg-24.jpg

ONS ALTIN DAHA DA DÜŞER Mİ?

ABD'den gelen ekonomik veriler ışığında ons altının biraz daha düşeceği öngörülüyor. Ons altın 1800 doların altını bile görebilir. Ons altın gerileyince yurt içinde de gram altınımızda düşmeye başlıyor. Gram altın bu hafta itibariyle 1.614 liraya kadar düşmüş durumda."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN