Emekli maaşı 5.000 TL üzerinde olanlar yaşadı! O bankalardan peş peşe açıklama geldi! Tamı tamına 10.000 TL ödeme yapacak!

Emekli maaşı 5.000 TL üzerinde olanlar yaşadı! O bankalardan peş peşe açıklama geldi! Tamı tamına 10.000 TL ödeme yapacak!

Bankalar tarafından yapılan kampanyalar Emeklilerin de dikkatinde yer alıyor. Emekli maaşı 5.000 TL ve üzerinde olan emeklilerin yüzü gülüyor. İşte emekli kampanya ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

Nakite sıkışan vatandaşlar bankalar tarafından sağlanan kampanyaları yakından takip ediyor. O banka tam da emeklilerin aradığı kampanya için düğmeye. düğmeye bastı. İşte emekli kampanya ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

KAMU BANKALARINDA EMEKLİLERİ SEVİNDİREN KAMPANYA

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından düzenlenen yeni kampanyalar emeklilerin dikkatinde yer alıyor. Kamu bankaları tarafından sağlanan ödemeler kapsamında 4.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olan bütün vatandaşlar 10.000 TL'lik ihtiyaç kredisinden yararlanabiliyor. Kampanya yalnızca kamu bankaları için geçerli olurken başvuru işlemleri için de internet bankacılığı yöntemini tercih edebilirsiniz. Banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan işlemlerinizi oturduğunuz yerden kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

kamu-bankalarii.jpg

10.000 TL ÖDEME YAPILACAK


Emekli vatandaşların yüzünü güldüren kampanyalar peş peşe açıklanırken 4.000 TL ve üzerinde maaş alanların 10.000 TL'lik kredi alabileceği belirtildi. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank şubeleri tarafından sağlanan kampanya kapsamında uygun faiz oranları ile ödeme sağlanacak. İhtiyaç kredisi için başvuruda bulunan emekliler kısa bir süre içerisinde bankalardan dönüş almaktadır. Başvuruların olumlu sonuçlanması durumunda ödemeler aynı gün içerisinde hesaplara yatırılıyor.

para-eyt.jpg
Kamu bankaları tarafından düzenlenen kampanyaların yanı sıra Garanti Bankası, Deniz, Finansbank ve İş Bankası da emeklilerin yüzünü güldüren yeni kampanyalarını açıkladı. Emekli vatandaşların istenen şartları taşıması durumunda kredi ödemelerinden yararlanabileceği belirtilirken 4.000 TL üzerinde maaş alan kişiler ödemeleri de cebine koyuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN