Emekli maaşını o bankadan alanlar dikkat! Promosyonlara zam geldi: İşte ödenecek yeni promosyon listesi

Emekli maaşını o bankadan alanlar dikkat! Promosyonlara zam geldi: İşte ödenecek yeni promosyon listesi

Yeni yılda emekli maaşlarına gelecek zam öncesinde o bankadan ilk hareket geldi. Emekli maaşlarına göre verilen promosyonlarda güncellemeye gitti. Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemelerini yükselten banka, emekli müşterilerini bekliyor. İşte zamlı promosyon ödemeleri...

Emeklilerin yakından takip ettiği promosyonlar, yeni yıl gelmeden güncellenmeye başladı. Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyonlara gelen zam sonrasında taahhüttü biten emekliler en uygun bankayı tercih ediyor. Bankalar tarafından ödenen promosyonlar kısa bir süre önce zamlandı. İşte güncel promosyonlar...

EMEKLİ MAAŞINA GÖRE PROMOSYON

2023 yılının gündeminde yer alan emeklilerin yüzünü güldürecek haber geldi. Yılın başında ve ortasında gelen zammın yanı sıra Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi bankaları harekete geçirdi.

Rekabet halinde olan bankalar arasında yaşanan promosyon yarışı emekli vatandaşların ilgisini çekti. En yüksek emekli promosyon ödemesini veren bankayı araştıran emeklilere, o bankadan promosyon güncellemesi paylaşıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kamu Bankaları'nda 3 yıl taahhüt sözleşmesi karşısında ödenen tutarı 5 bin TL'ye yükselttiğini duyurdu.

emekli.webp

PROMOSYON ZAMMI

Halkbank tarafından duyurulan promosyon ödemeleri güncellendi. Yeni rakamlar ise şu şekilde;

  • 0 TL - 3.500 TL arası emekli maaşı alanlara 3.000 TL
  • 3.500 - 7.499 TL arası emekli maaşı alanlara 3.500 TL
  • 7.500 - 9.999 TL arası emekli maaşı alanlara 4.500 TL
  • 10.000 ve üzeri brüt maaş tutarına 5.000 TL emekli promosyon ödemesi yapılmaktadır.

kapak-i4xy-cover.webp

EMEKLİ PROMOSYONUNA NASIL BAŞVURULUR?

Emekli promosyonlarından faydalanabilmek için öncelikle emekli olmanız gerekir. Emekliliğin ardından tercih ettiğiniz bankanın web sitesine giriş yaparak, mobil uygulamasına giriş yaparak ya da en yakınınızdaki şubesine müracaat ederek başvurabilirsiniz. Başvuru için 3 yıl boyunca aynı bankadan emekli maaşı almanız için taahhüt imzalamanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN