Emekli maaşını taşımakta kararsız olanlar dikkat! 3 gün içinde başvuran İş Bankası'ndan rekor ödemeyi alacak

Emekli maaşını taşımakta kararsız olanlar dikkat! 3 gün içinde başvuran İş Bankası'ndan rekor ödemeyi alacak

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emeklilerin banka promosyon araştırmaları da hız kazandı. Peki İş Bankası ne kadar promosyon ödeyecek? Tüm detaylar haberimizde.

Emekli vatandaşlar bankaların güncel promosyonlarını merakla araştırıyor. İş Bankası zamlar sonrasında promosyon tutarlarını yükseltti! Peki İş Bankası promosyon tutarları neler? Banka emeklilere hangi avantajları sunuyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte ilk etapta milyonlarca hak kazanan vatandaş başvurularını tamamladı. Aynı zamanda yasa sonrasında emekli maaşlarına 2 bin TL zam yapıldı ve en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olarak belirlendi. Bankaların bu gelişmelerden sonra çalışmaları hız kazandı ve promosyon tutarları güncellendi. İş Bankası tarafından belirlenen promosyon tutarlarının en düşük miktarı 5 bin 250 TL'den 6 bin 750 TL'ye yükseltildi. EYT yasasıyla birlikte emeklilik başvurusu yapan vatandaşlar ilk ödemelerini 14 Nisan tarihinden itibaren almaya başladı.

İş Bankası Emekli Promosyon Tutarları

 İş Bankası duyurularına göre promosyon kampanyası 1 Kasım 2022 ve 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İlk maaş ödemesi için İş Bankası tercih eden ya da mevcut emekli olup emekli maaşını bankaya taşıyan vatandaşlar 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesinden faydalanacak. Aynı zamanda emekli vatandaşlar için birçok farklı avantaj sunacak. İş Bankası emekli maaşı 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında olan emekli müşterilerine 6 bin 750 TL, 10 bin TL ve üstünde emekli maaşı alan vatandaşlara ise 7 bin 500 TL promosyon ödemesi yapacak. Promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için emekli maaşının bankadan alınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Promosyon ödemesini alabilmek için ilk maaşın tam şekilde yatması gerekiyor. Tam maaşını alan emekli vatandaşlar üç iş günü içinde promosyon ödemelerini alabiliyor. Aynı zamanda emekli maaşını bankaya taşıyan müşterileri için birçok farklı bankacılık avantajı sunuluyor. Ek hesap ve kredi kartı avantajları yanında uygun faizli ve ödeme planlı kredi imkanı da sunuluyor. Kredi kartı kullanan emekli müşterilere de puan hediyesi veriliyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN