Emekliler azmetti 2000 TL'lik zammı kaptı! Maaşı 5.500 TL'den yüksek olanlar dikkat: O tarihte kesinleşecek

Emekliler azmetti 2000 TL'lik zammı kaptı! Maaşı 5.500 TL'den yüksek olanlar dikkat: O tarihte kesinleşecek

Emekli maaşlarına 2 bin TL zam müjdesi geldi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği zammın ne zaman yasalaşacağına ilişkin AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu açıklama yaptı.İşte o tarih...


Emekli maaşlarına yapılacak ek zamla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu konuyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Akbaşoğlu AK Parti grubu olarak konu hakkında ön çalışma yaptıklarını duyurarak konunun yasalaşacağı zaman için de tarih verdi.

'ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı en düşük Emekli maaşının 7500 liraya çıkarılmasına ilişkin düzenlemenin ne zaman yasalaşacağı belli oldu.

Akbaşoğlu yaptığı açıklamada emekli maaşlarına yapılacak zamma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuyla ilgili ön çalışma yaptıklarını belirten Akbaşoğlu, çalışmanın Resmi Gazete'de yayınlanmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunulacağını açıkladı.

Akbaşoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Biz AK Parti grubu olarak konuyla ilgi ön çalışma yapıyoruz, önümüzdeki hafta yasalaştırılmasını ümit ediyoruz. Geçici işçilerle ilgili düzenlemede sona gelindi. Kalıcı işçi olarak çalışmaları için genel kurulda görüşmeyi planlıyoruz."

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 7500'E ÇIKMIŞTI

Maaş zammı hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurarak en düşük emekli maaşının 7500 liraya çıkarıldığını duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük emekli maaşının 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya çıkarıldığını belirtti. Bu kapsamda maaşlara 2 bin lira zam yapılmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN