Emekliler bütün umudunu ona bağlamıştı! Kötü haberi bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Emekliler bütün umudunu ona bağlamıştı! Kötü haberi bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bugün düzenlenen Kabine Toplantısı’ndan çıkacak bayram ikramiyesi kararındaydı. Toplantı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları ise emeklilerin son umutlarını da söndürdü. İşte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emekli ikramiyeleriyle ilgili açıklamaları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başlayan Kabine Toplantısı’nın sonuna gelindi. Beştepe’de düzenlenen toplantıda ekonomideki son durum, fahiş fiyat artışları, seçim güvenliği ve terörle mücadele masaya yatırıldı.

Son günlerde gündemde olan emekliye bayram ikramiyesinin 10 bin TL olacağı yönündeki iddialar kapsamında beklentiye giren emeklinin umudu ise söndü. Emekliye kötü haberi toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

yeni-proje-19.jpg

EMEKLİLERİN TÜM UMUDU SÖNDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada emeklilerle ilgili yalnızca “Enflasyonu yenerek, büyümeyi artırarak, çalışanlarımızın ve emeklilerimizin gelirlerini artıracağız. Hiçbir insanımızı darda bırakmayacak, sıkıntı çekmesine müsaade etmeyeceğiz.” sözlerini kullanarak emekli ikramiyelerinin 10 bin lira olacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığını göstermiş oldu.

yeni-proje-20.jpg

“ZAM YOK, BİZE DUA EDİN”

Bir umut müjdeli haberi bekleyen emekliler yeniden hayal kırıklığına uğrarken yaşanan gelişmeye SGK uzmanı Özgür Erdursun da tepki gösterdi.

Seyyanen zam bekleyen emeklilerin beklentisinin boşa çıktığını vurgulayan Erdursun, “Emekliler Cumhurbaşkanından seyyanen artış beklerken Cumhurbaşkanı kabine toplantısı sonrası bir kez daha “zam yok” “bize dua edin, destek olun” açıklaması yaptı” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN