Emekliler sabaha mutlu uyanacak! Tamı tamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak: O bankaya giden yaşadı

Emekliler sabaha mutlu uyanacak! Tamı tamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak: O bankaya giden yaşadı

Emeklilere, banka tarafından düzenlenen bir kampanya kapsamında 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Detaylı kampanya şartları açıklandı. İşte o banka...

Kuveyt Türk Katılım Bankası, emekli bankacılığı alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur ve en düşük emekli maaşının güncellenmesiyle birlikte harekete geçmiştir. Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle, en düşük emekli maaşı artırılmış ve bu gelişmeler bankalar tarafından yakından takip edilmiştir.

Emekli vatandaşların ve EYT'lilerin yakından takip ettiği bu gelişmeler üzerine bankalar, emekli müşteri sayılarını artırmak amacıyla promosyon kampanyalarını güncellemişlerdir. Kuveyt Türk Katılım Bankası da bu bankalar arasında yer alarak Mayıs ayında emeklilere ek ödeme fırsatları sunan bir promosyon kampanyası başlatmıştır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın emekli promosyonu kampanyası, sıfır faiz stratejisiyle müşteri sayısını artırmayı hedeflemektedir. Banka, emeklileri ve EYT kapsamındaki vatandaşları ilgilendiren bu kampanya çerçevesinde, emekli maaşlarını bankaya taşıyan ve ilk maaşlarını bankadan alacak olan müşterilere promosyon ödemesi yapmayı planlamaktadır.

KUVEYT TÜRK EMEKLİ PROMOSYONLARI

1

Bu kampanya kapsamında, emekli maaşını 3 yıl boyunca Kuveyt Türk Katılım Bankası'na taşıyan ve ilk maaşını bankadan alan müşteriler, maaşlarına bağlı olarak belirli bir promosyon tutarı alabilecektir. Promosyon ödemesi, müşterinin maaşına göre farklılık gösterecektir. Örneğin:

3.499 TL altında maaş alanlara 4.800 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

3.500 - 7.499 TL aralığında maaş alanlara 5.600 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

7.500 - 9.999 TL aralığında maaş alanlara 7.200 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

10.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise 8.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

Bu avantajlardan yararlanmak isteyen müşteriler, Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı veya banka şubelerini kullanarak hesaplarını bankaya taşıyabilirler. Böylece belirtilen promosyon tutarlarını almaya hak kazanabilirler.

Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın bu emekli promosyon kampanyası, emeklilere ve EYT'lilere ek faydalar sunmayı amaçlamaktadır. Banka, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak emeklilere destek olmayı ve onlara avantajlar sağlamayı hedeflemektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN