Emekliler soluğu o bankada alacak! Promosyona ek 5 Bin TL’lik bir ödeme daha: Bunu yapan parayı bulacak

Emekliler soluğu o bankada alacak! Promosyona ek 5 Bin TL’lik bir ödeme daha: Bunu yapan parayı bulacak

Banka promosyon yarışları devam ederken emekliler soluğu o bankada alacak. Banka promosyona ek 5 Bin TL’lik bir ödeme daha yapıyor. İşte detaylar…

Emeklilerin cebini güldürecek promosyon kampanyası ING Bank’tan geldi. Banka, 29 Şubat’a kadar emekli maaşını taşıyan ve vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesabı olan emeklilere 10 bin TL’yi bulan nakit promosyona ek 5 bin TL’lik bir ödeme daha yapıyor. İşte detaylar…

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU

ING Bank tarafından yapılan yeni promosyon kampanyası kapsamında banka, emeklilere maaşlarına göre 10 bin TL’ye varan promosyon veriyor. Ayrıca banka, 5 adet otomatik fatura talimatı verenlere 5 bin TL’lik bir ek ödeme daha yapacak. Bankanın bu kampanyasından EYT kapsamında emekli olan müşteriler de faydalanabiliyor.

ing-bank-emekli-promosyonu-1-001.jpg

ING Bank’ın emekli promosyon kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 29 Şubat’a kadar maaşlarını bankaya taşıması gerekiyor. Bu işlemi e-Devlet üzerinden, Cebimdeki Danışman’la görüntülü görüşme sağlayarak, ING Telefon Bankacılığı üzerinden ya da şubelerden yapabilirsiniz.

İlk defe ING Kredi Kartı başvurusunda bulunan emekliler ise ilk bir yıllık kart ücreti ödemeyecekleri gibi 20 bin TL’lik sıfır faizli taksitli nakit avans da kullanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN