Emeklilere 5 bin lira ek zam! SGK Başuzmanı tarih vererek açıkladı

Emeklilere 5 bin lira ek zam! SGK Başuzmanı tarih vererek açıkladı

Beklentilerin altında kalan maaş ve promosyon zammı derken emeklilerin umutlarını yeşertecek yeni bir gelişme daha yaşandı. 31 Mart seçimleri git gide yaklaşırken, emekliye 5 bin lira ek zam haberini SGK Başuzmanı tarih vererek açıkladı. İşte detaylar…

ESMAGÜL KOÇAK

2024 maaş zamlarından istediğini alamayan emeklilerin yüzü bayram ikramiyelerinde de gülmedi. Hal böyle olunca emekliler tam umutlarını kesme noktasına gelmişken, yüzleri güldürecek söylentiler de peş peşe gelmeye başladı…

Seçim atmosferi ısınırken, emekli vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek dev bir müjde kulislerden sızmış durumda. Meydanların ve siyaset koridorlarının en çok konuşulan konusu haline gelen emekli maaşları ile ilgili adeta bir zam fırtınası kapıda. AK Parti'nin sinyalleri ve siyasilerin vaatleri derken, emekli vatandaşlarımızın umudu bir kat daha arttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşlarının yetersiz olduğuna dair açıklamaları ve AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun iyileştirici hamlelerden bahsetmesi, zaten beklentileri yükseltmişken, SGK Uzmanı İsa Karakaş'tan adeta yere düşen bir bomba gibi bir haber geldi.

emekliye-ek-zam-1.jpg

TARİH VEREREK AÇIKLADI

TGRT Haber'in 'Bi Bakalım' programına damgasını vuran Karakaş, emeklilere seçim öncesi yapılması düşünülen ve kulislerde fısıldanan seyyanen zam miktarını açıkladı. Herkesin merakla beklediği o rakam, dudak uçuklatan cinsten: Tam 5000 TL!

"Karamsarlık bize uzak" diyen Karakaş, temmuz ayından beri dile getirdiği seyyanen zam beklentisinin altını bir kez daha çizdi. Emeklilerin hak ettiği iyileştirmenin artık malumun ilanı olduğunu belirten Karakaş, bu müjdeli haberi emeklilere duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN