Emeklilere intibak müjdesi geldi! Maaşlarda rekor düzenleme! En düşük maaş 8.800 TL olacak!

Emeklilere intibak müjdesi geldi! Maaşlarda rekor düzenleme! En düşük maaş 8.800 TL olacak!

Emekli vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Uzun süredir beklenen intibak düzenlemesi için açıklamalar peş peşe geliyor. En düşük emekli maaşı 8.800 TL olacak. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Emeklilerin dikkatinde yer alan intibak zammı hakkında açıklamalar gelmeye başladı. Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün tarafından yapılan açıklama kapsamında intibak zammı hakkında yeni girişimler olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarıyla en düşük emekli maaşı 7500 TL'ye yükseltildi. İntibak zammı ile birlikte en düşük emekli maaşının 8800 TL'ye yükselebileceği söylendi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

EMEKLİLERİ ÇİFTE MÜJDE

Geçtiğimiz süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte en düşük emekli maaşı 7500 TL'ye yükseltildi. Bayram ikramiyeleri ne zam müjdesi verilirken Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında emeklilere 2.000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Çifte zam açıklamaları ile sevinçten havalara uçan emeklilere bu kez de intibak düzenlemesi müjdesi verildi. İntibak düzenlemesinin gelmesi ile birlikte emekli maaşlarının 8.800 TL'ye yükselebileceği aktarıldı.
emekli-para.jpg

1.300 TL ZAM YAPILACAK

Emeklilerin maaşlarına yapılacak intibak zammı kapsamında maaşların ne kadar olacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. En düşük emekli maaşı üzerinden yapılan değerlendirmeler kapsamında 1.300 TL intibak zammı sonrasında en düşük maaşın 8.800 TL olacağı söyleniyor.


Ancak konu hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. İntibak zammı hakkında açıklamaların netleşmesi ile birlikte detayları sizlerle paylaşacağız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN