Emeklilere kaçırılmayacak fırsat! O bankadan görülmedik rakamlar! Emekli promosyonunda zirveyi kaptırmıyor

Emeklilere  kaçırılmayacak fırsat! O bankadan görülmedik rakamlar! Emekli promosyonunda zirveyi kaptırmıyor

Emekli promosyon ödemeleri hakkında araştırmalar devam ederken o banka tüm emeklilerin gözdesi olacak. Bankalardan gelen açıklamalar araştırılmaya devam ederken o banka zirveyi kimseye bırakmadı. İşte emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

Emekli vatandaşların en çok araştırdığı konular arasında yer alan banka promosyon ödemeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Bankalardan yapılan açıklamalar kapsamında promosyon ödemelerinde güncellemeye gidildi. Geçtiğimiz sene içerisinde promosyon rakamları şaşırtan rakamlara ulaşırken 2023 yılı ile birlikte bankalarda rekabete devam ediyor. Mart ayı itibari ile bankaların ödediği promosyon tutarları merak konusu oldu. O banka güncel tutarlarıyla zirveyi kimseye kaptırmıyor. İşte emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…


YAPI KREDİ BANKASI PROMOSYON TUTARLARI NE KADAR?

Yapı Kredi Bankası tüm emeklilerin yüzünü güldürecek o açıklamayı yaptı. 8.500 TL'ye Varan nakit promosyon kampanyası detayları belli oldu. 3 Mart 31 Mart 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığını 3 yıl boyunca Yapı Kredi Bankası'ndan alma taahhüdü veren emeklilere 8.500 TL tutarında nakit ödeme yapılacak.

yapi-kredi-1.jpg
Promosyon taahhütnamesini imzalayan emekliler ek bir koşul almadan aylık maaş tutarlarına göre ödeme almaktadır. Yapı Kredi Bankası promosyon tutarları şu şekildedir:

  • 3.499 TL'ye kadar olan kişiler 4.500 TL
  • 3.500 TL-7.499 TL arasında olan kişiler 5.250 TL
  • 7.500 TL- 9.999 TL arasında olan kişiler 6.750 TL;
  • 10.000 TL’nin üzerinde olan kişiler 7.500 TL nakit promosyon ödemesi alıyor.


Ek ödül taahhütnamesini imzalayan kişiler ise 60 gün içerisinde 2 yeni fatura ödeme talimatı vermesi durumunda maaşlarından bağımsız olarak 250 TL Ek nakit ödemesi almaktadır. Kampanya kapsamında ilk başlangıç tarihini imzalayan vatandaşlar ek ödül taahhütnamesi için maaş aldığı ayı takip eden ayın ilk günü ve 3 ay devam edecek şekilde 0 faiz ile 2000 TL'ye kadar esnek hesap limitinden yararlanabiliyor. Kampanyaya dahil olmak isteyen emeklilerin nakit promosyon ödemesini aldığı ayın son gününe kadar esnek hesaba geçiş yapması gerekiyor.

para-hibe-almak.jpg

3 Mart 2023 tarihinde başlayan kampanya 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek. Belirlenen tarihler arasında ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kartları ile kampanyaya dahil olan kişiler 500 TL'lik harcamalarına ek 750 TL promosyon alacak. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ek ödül olarak yansıtılacak. Taahhütnamenin iptal edilmesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ilk hafta ödemeler hesaplara yatırılacak. Banka promosyon ödemeleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Yapı Kredi resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN