Emeklilere kallavi zam! 2 bin TL birden geldi: İşte zamlı maaşların yatacağı o tarih!

Emeklilere kallavi zam! 2 bin TL birden geldi: İşte zamlı maaşların yatacağı o tarih!

Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 5.000 TL'den 7.500 TL'ye çıkarıldığını açıkladı. Bir televizyon programında yapılan açıklama, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) da dahil olmak üzere milyonlarca emekliyi rahatlattı

Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 5.000 TL'den 7.500 TL'ye çıkarıldığını açıkladı. Bir televizyon programında yapılan açıklama, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) da dahil olmak üzere milyonlarca emekliyi rahatlattı. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, konuyla ilgili ön çalışmaların yürütüldüğünü, önümüzdeki hafta düzenlemenin yasalaşmasının beklendiğini açıkladı. Akbaşoğlu, "AK Parti Grubu olarak en düşük emekli maaşını 7.500 TL'ye çıkarmayı planlıyoruz, inşallah önümüzdeki hafta yasalaşacak" dedi.

AK Parti En Düşük Emekli Maaşının 7.500 TL'ye Yükseltileceğini Açıkladı Yeni bir gelişme olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 5.000 TL'den 7.500 TL'ye çıkarıldığını açıkladı. Bir televizyon programında yapılan açıklama, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) da dahil olmak üzere milyonlarca emekliyi rahatlattı ve sevindirdi. Zam, Ocak 2023 zammı ile birlikte hayata geçirilecek. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, konuyla ilgili ön çalışmaların yürütüldüğünü, önümüzdeki hafta düzenlemenin yasalaşmasının beklendiğini açıkladı. Akbaşoğlu,

Emekli Maaşına Zam

AK Parti'nin en düşük emekli maaşına zam açıklaması milyonlarca kişi tarafından olumlu karşılandı. Yeni gelişmenin emeklilerin hayatına olumlu etki yapması bekleniyor. AK Parti Grubu, emekli maaşı artışını düzenlemek için harekete geçti ve buna ilişkin açıklama Genel Başkan Yardımcısı tarafından yapıldı.

Geçici İşçilere Daimi İstihdamda Artış

AK Parti, geçici işçilerle ilgili çeşitli sorunları çözmeye yönelik çalışmalar yürütüyor. Bu bağlamda, 6 ila 10 ay arasında değişen sürelerle çalışan on binlerce çalışanı ilgilendiren bir düzenlemeyi görüşmeyi planlıyorlar. Önerilen düzenleme, bu kişilere on iki ay boyunca kalıcı istihdam sağlamayı amaçlıyor. Bu konudaki tartışmanın önümüzdeki hafta Meclis'te yapılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN