Emeklileri sevindiren gelişme! Maaş ve ikramiye ödeme takvimi açıklandı: Tıkla tarihi öğren

Emeklileri sevindiren gelişme! Maaş ve ikramiye ödeme takvimi açıklandı: Tıkla tarihi öğren

Emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi! Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu. Emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi o tarihlerde hesaplara yatırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeli haberi duyurdu. Kurban Bayramı'nda emekliler çifte bayram yaşayacak. Maaş ve ikramiye ödeme takvimi açıklandı! Peki emekli maaşı ve 2023 Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne kadar yatacak? Bayram ikramiyeleri ne zaman yatıyor? İşte binlerce emekliyi ilgilendiren detaylar...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala milyonlarca emekliye güzel haber geldi. Vatandaşlar 'Emekli maaşı ve 2023 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi hangi tarihlerde yatıyor? Bayram ikramiyeleri ne kadar?' sorularını araştırıyor. Emeklileri sevindiren haber geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Maaş ve ikramiye ödeme takvimi açıklandı. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Hemen hesabınızı kontrol edin. İşte emeklileri yakından ilgilendiren detaylar...

Milyonlarca emekli maaşlarının ve bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağını araştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı öncesi 16 milyon emeklinin maaş ve bayram ikramiyelerinin erkenden yatacağını duyurmuştu. Yapılan açıklama sonrası milyonlarca kişi '2023 Kurban Bayramı ikramiyeleri ne kadar? Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?' sorularını araştırmaya başladı. Beklenen tarih belli oldu.

ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ: EMEKLİLER BU HABERLE BAYRAM EDECEK!

Sabah'ta yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabine toplantısında müjdeli haberi duyurdu. Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri erkenden hesaplara yatırılacak. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Güzel haberimiz emeklilerimize olacak, emeklilerimizin maaşları ve bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz" diyerek güzel haberi duyurdu. Yapılan açıklama sonrası vatandaşlar '2023 emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Bayram ikramiyeleri ne kadar?' sorularını araştırmaya başladı.

hghggh-78.jpg

EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı dahil tüm ödemelerin bayramdan önceki 19-25 Haziran haftasında yapılması planlanıyor. SSK kapsamında gelir ve aylık alanların Haziran dönemi gelir/aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin 19 Haziran ile 21 Haziran tarihleri arasında ödenmesi planlanıyor. Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların da Haziran dönemi gelir/aylıkları ile bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte 22 Haziran tarihinde yatırılması gündemde. Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların ise Temmuz ayı aylık ödemeleri ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin 23 Haziran tarihinde yatırılması söz konusu olabilecek.

2023 GÜNCEL MAAŞ VE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ

SSK emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi: 19-21 Haziran arası

Bağ-Kur emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi: 22 Haziran

Emekli Sandığı emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemesi: 23 Haziran

ghghgh-2023-06-13t101824-622.jpg

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ KİME, NE KADAR ÖDENİR?

Emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlara ikramiye ödemesi yapılıyor. Ayrıca; şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahiplerine bayram ikramiyesi ödeniyor.

Emekli bayram ikramiyeleri 1100 TL'den yapılan düzenleme sonrası 2000 TL'ye çıkarılmıştı. Yılda iki defa emeklilere 2000 TL ödeme yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN