Emeklilerin bayramda yüzü gülecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: İkramiyeler ikiye katlandı

Emeklilerin bayramda yüzü gülecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: İkramiyeler ikiye katlandı

Kurban bayramına kısa bir süre kala bayram ikramiyeleri hakkında araştırmalarda hız kazandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan herkesi sevindiren müjdeyi verdi. İkramiyeler iki katına yükseliyor. İşte Kurban bayramı ikramiye ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

Emeklilerin gözü kulağı bayram ikramiyesi açıklamalarında. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. 15 milyon emekli vatandaş 2023 yılı başından bu yana yeni müjdelerle sevinçten havaları uçuyor. Kurban Bayramı için sayılı günler kala merak edilen ödemelere de rekor oranda zam geldi. Kurban Bayramı ikramiyeleri 2 katına yükseldi. İşte Kurban bayramı ikramiye ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

2.000 TL'YE YÜKSELDİ

Yılbaşında %30 oranında zam yapılırken en düşük emekli maaşı Mart ayında 2.000 TL artış gösterdi. Yılbaşından bu yana zam üstüne zam gelirken Ramazan Bayramı ikramiyelerine de zam yapıldı duyuruldu. Ramazan ikramiyelerine 900 TL artış yapılırken toplam ödeme tutarı 2.000 TL'ye yükseldi. Kurban Bayramı ikramiyeleri içinde zam beklentisi artarken Ne kadar ödeme yapılacağı da merakla bekleniyor.

para-kazanmak.jpg

%100 ZAM YAPILDI

15 milyon emeklinin heyecanla beklediği emekli Bayram ikramiyeleri için açıklamalar peş peşe geliyor. Böyle ikramiyeler için ne kadar zam yapılacağı merak edilirken iddialar doğrultusunda %100 zam yapılacağı aktarıldı. Bu kapsamda ikramiyelerin 4.000 TL olarak hesaplara yatırılabileceği belirtildi. Zam oranlarının Kurban Bayramı için geçerli olup olmayacağı konusu ise merakla bekleniyor. Hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken ikramiyelerin yatırılması ile birlikte akıllardaki soru işaretleri de ortadan kalkacak. Konu hakkında açıklama yapıldığında detayları sizlerle paylaşacağız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN