Emeklilerin bu yıl paradan yana yüzü gülecek! Maaşa ek 5 Bin TL ödeme yapılıyor, tek seferlik tüm emekliler alabilecek

Emeklilerin bu yıl paradan yana yüzü gülecek! Maaşa ek 5 Bin TL ödeme yapılıyor, tek seferlik tüm emekliler alabilecek

Emekli maaşlarına gelen zammın ardından gözler bankalar tarafından verilen promosyon ücretlerine çevrildi. Yeni yılda müşteri kaybetmek istemeyen bankalar dev kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu doğrultuda Fibabank müşterilerine özel yaptığı kampanyayı duyurdu. Maaşa ek olarak 5 bin TL ödeme yapıyorlar. Peki Fibabank promosyon kampanyasına nasıl başvurulur? İşte merak edilen detaylar...

Yıl başında belli olan Emekli maaş zam oranları sonrası bankalar promosyon ücretlerinde güncellemeye gitti. Müşteri kaybetmek istemeyen bankalar dev kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu süreçte müşterilerini korumak isteyen Fibabank yeni kampanyasını duyurdu. Maaşa ek 5 bin TL ödeme yapılacak. Bu fırsat kaçmaz, hemen başvurun. Peki Fibabank promosyon kampanyasına nasıl başvurulur? İşte Fibabank promosyon kampanyasının detayları...

MAAŞA EK 5 BİN TL ÖDEME YAPILACAK! BU FIRSATI KAÇIRMAYIN

Emekli maaşlarına gelen artış sonrası birçok banka yeni kampanya ile müşterilerini elde tutmaya çalışıyor. Fibabank yeni kampanyası ile yine dikkatleri üzerine çekti. Fibabank emekli müşterilerine özel olarak yaptığı kampanya kapsamında 5 bin TL tutarında ödeme yapacağını duyurdu.

dfvdfvfd-4.jpg

Emekli maaşını Fibabank’a taşıyan müşterilerine özel yapmış olduğu kampanya kapsamında. 3 yıl boyunca bankanın müşterisi olma taahhüdü veren kişiler maaşları oranında değişen promosyonlardan yararlanmaları sağlanacak. Fibabank promosyon kampanyalarından faydalanmak için bankanın müşterisi olmanız gerekir. Bankanın müşterisi olmak için ise en yakın banka şubesinden ya da mobil işlemlerle bankanın müşterisi olunabilir.

2023 FİBABANK GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

Fibabank tarafından yapılan duyuru sonrası milyonlarca kişi, '2023 Fibabank promosyon ödemeleri ne kadar? Fibabank ne kadar promosyon ödemesi yapıyor?' sorularını araştırmaya başladı. İşte 2023 güncel Fibabank promosyon ücretleri;

  • 3.500 TL’ye kadar olan emekliler için 3.000 TL,
  • 3.500 ile 7.500 TL arasında olan emekliler için 3.500 TL,
  • 7.500 ile 10.000 TL arasında olan emekliler için 4.500 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla olan emekliler için 5.000 TL ödenmektedir.

dfvdfvfd-5.jpg

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Fibabank tarafından duyurulan promosyon kampanyasının detayları belli oldu. İşte kampanya hakkında bilgiler;

Emeklilerimize sunduğumuz avantajlar bunlarla bitmez! Bankacılık işlemlerinde özel avantajlı fiyatlandırmalar ve pratik ürünler de emeklilerimizi bekler. Emeklilerimiz, Fibabank şubeleri başta olmak üzere tüm kanallardan gerçekleştirecekleri bankacılık işlemleri ile ilgili olarak hesap işletim ücreti ödemez, sadece onlara özel bireysel kredi ve mevduat faiz oranlarından faydalanırlar.

Sizin ve aileniz için riskleri en aza indirmek için evden çıkmadan 2022 Aralık 11 tarihi itibari ile emekli promosyon sözleşmenizi 444 88 88 telefon bankacılık hizmetleri kapsamında yenileyebilirsiniz. SGK emekli maaşınızı Bankamızdan alıyorsanız, mevcut Emekli Maaşı Promosyon Taahhüdünüz sona erdiyse veya yakın zamanda sona erecekse, promosyon taahhüdü yenileme taleplerinizi 444 88 88 telefon Bankacılığımızdan Bankamıza iletebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN