Emekliye 10 bin lira ikramiye için son 6 saat! Merakla beklenen gün geldi çattı: O iddiayı iktidara yakın isim de duyurdu

Emekliye 10 bin lira ikramiye için son 6 saat! Merakla beklenen gün geldi çattı: O iddiayı iktidara yakın isim de duyurdu

Son olarak %50 zamla 2 bin liradan 3 bine çıkartılan emekli ikramiyeleriyle ilgili kulislerde yeni iddialar dolaşıyor. Emekli ikramiyelerinin 10 bin lira olacağı yönündeki iddialar gündeme gelirken, iktidara yakınlığıyla bilinen o isimden gelen paylaşım heyecanı artırdı…

ESMAGÜL KOÇAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile 2 bin lira olan emekli ikramiyeleri %50 zammın ardından 3 bin liraya çıkmış, bu gelişme sonrasında emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında verilen toplam ikramiye 4 bin liradan 6 bin liraya yükselmişti.

Ancak son günlerde yeni iddialar gündeme geliyor ve emekli ikramiyelerinin 10 bin liraya yükseleceği konuşuluyor. Bugün düzenlenecek Kabine toplantısı sonrasında emekli ikramiyeleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir açıklama yapacak. İddialara göre ise Erdoğan’ın bayram ikramiyesinin 3 bin liradan 10 bin liraya çıkarılacağını duyurması bekleniyor.

yeni-proje-11.jpg

EMEKLİ İKRAMİYELERİ 10 BİN LİRA MI OLACAK?

Tüm bu iddialar gündemde sıcaklığını korurken, iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük, X hesabından yaptığı paylaşımda ikramiyelerin 10 bin lira olması konusuna değindi.

En düşük emekli maaşı olarak 10 bin lira alanların hayat pahalılığı ve emekli maaşlarından şikayetçi olduğuna değinen Cem Küçük, bugün toplanacak kabine sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni bir hamle geleceğini belirtti. Erdoğan’ın tepkiler üzerine yeni ikramiyeyi 10 bin TL olarak açıklamasının beklendiğini söyleyen Küçük, bunun bir iddia olduğunun altını çizerek kabine sonrası doğru olup olmadığının anlaşılacağını aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN