Emekliye bayram ettiren promosyon! Akbank bonkörlüğünü konuşturdu... Akbank şubelerinde kuyruk oluşturacak promosyon!

Emekliye bayram ettiren promosyon! Akbank bonkörlüğünü konuşturdu... Akbank şubelerinde kuyruk oluşturacak promosyon!

Emekli promosyonlarında yaşanan rekabet Nisan ayı ile birlikte devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en düşük emekli maaşı güncellemesiyle birlikte yükselişe geçen promosyon ödemeleri yeniden güncellendi. Yaşanan olaylar ile birlikte emekli promosyonları arasındaki rekabet büyük bir oranda arttı. Peki Akbank ne kadar promosyon veriyor? İşte tüm detaylar...

AKBANK PROMOSYON ÖDEMELERİNİ YAYINLADI!

Emekli promosyon miktarları Nisan ayı ile birlikte güncellenmeye devam ediyor. Son aylarda emeklilere dair yaşanan gelişmeler ile birlikte promosyon ödemelerindeki rekabet hız kazandı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve en düşük emekli maaş zammı ile birlikte emekli promosyon rakamları gündemde yerini aldı.

Geçtiğimiz yıl itibariyle başlayan emekli promosyon ödemelerindeki rekabet 2023 yılı ile birlikte devam ediyor. Bankalar arasındaki rekabetin hız kazandığı şu günlerde ise Akbank tarafından Nisan ayı promosyon ödemesi açıklandı. Emekliler tarafından en çok araştırmanın yapıldığı taraf olan emekli promosyonları bankalar tarafından sık sık güncelleniyor.

Daha fazla müşteriye sahip olabilmek adına yüksek rakamlı emekli promosyon duyurusu yapıldı. Bankalar arasında rekabet ortamı oluşturan promosyon ödemeleri 2022 yılında her bankada sabitken şimdilerde ise sürekli olarak değişiyor.

1476655.jpg

AKBANK NİSAN AYI PROMOSYON ÖDEMESİ

Akbank tarafından paylaşılan promosyon ödemelerinde SGK Emekli Maaşını Akbank'ta taşıyan emekli vatandaşlara 7 bin TL'ye kadar promosyon ödemesinde bulunuyor. Promosyon ödemesinin yanı sıra 1.500 TL değerinde chip - para teklifiyle toplamda 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapıyor. Akbank tarafından paylaşılan güncel promosyon ödemeleri şu şekilde;

  • 0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL,
  • 3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL,
  • 7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL

enflasyon-zam-mtjy.jpg

AKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Promosyon ödemesinden faydalanabilmek için emekli maaşınızı Akbank'a taşımanız gerekir. Taşıma işleminin ardından en yakın şubeye müracaat ederek 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağınıza dair taahhüt imzalamanız gerekir. Bu işlemlerin ardından promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN