En çok promosyonu veren banka açıklandı! Bu bankaya giden promosyonu kapıyor: Promosyon ödemelerinde son günler

En çok promosyonu veren banka açıklandı! Bu bankaya giden promosyonu kapıyor: Promosyon ödemelerinde son günler

Emekli promosyonlarında yapılan güncelleme son günlerin yaklaşmasıyla birlikte hız kazandı. EYT düzenlemesinden emekli olan vatandaşları kendi bünyesine katmak isteyen bankalar promosyon güncellemelerine devam ediyor. Son günlerde ise rekor promosyonlar ile gündeme gelen bankalar arasında en çok promosyonu hangisinin verdiği araştırılıyor. Peki en çok promosyonu hangi banka veriyor? İşte tüm detaylar...

anayasa-mahkemesi-is-bankasinin-vergi-cezasi-basvurusunu-karara-bagladi-vqvb.webp

İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON KAMPANYASI

İş Bankası üzerine emekli maaşını taşıyan emekli 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağına dair taahhüt vermesi durumunda promosyon ödemesinden faydalanıyor. Ek koşul istemeden İş Bankası emekli vatandaşa 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor. Ayriyeten aidat ödemeden Maximum kart sahibi olunabiliyor.

201847.jpg

GARANTİ BBVA GÜNCEL PROMOSYON KAMPANYASI

Garanti Bankası emekli vatandaşların maaş taşıma işleminden sonra taahhüt imzalamasıyla birlikte 8 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesinde bulunuyor. Maksimum promosyon tutarı 7 bin 500 olurken 1.000 TL tutarında da bonus ödemesi yapıyor.

ing-1-1.jpg

ING BANK GÜNCEL PROMOSYON KAMPANYASI

Günümüzde en yüksek promosyon veren bankalardan birisi ING Bank oluyor. Nisan ayı ile birlikte yaptığı promosyon güncellemesinde emekli vatandaşa maaşını taşıması halinde 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapıyor. Ayriyeten otomatik fatura talimatıyla 1.500 TL'ye kadar ek nakit promosyon da veriyor. Toplamda ING Bank tarafından 10 bin TL promosyon ödemesi yapılıyor.

qnb-1-4-1280x720.jpg

QNB FİNANSBANK GÜNCEL PROMOSYON KAMPANYASI

QNB Finansbank tarafından maaşını taşıyan emekli vatandaşlara 8 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapılıyor. Ayriyeten CardFinans Emekli Kredi Kartı üzerinden yıllık 1.200 TL indirim hakkına sahip oluyor. Toplamda ise 9 bin 200 TL tutarında promosyon ödemesi emekliye veriliyor.

1490430.webp

AKBANK GÜNCEL PROMOSYON KAMPANYASI

SGK üzerinden maaşını Akbank'a taşıyan emeklilerin 3 yıllık taahhüt imzalaması halinde 7 bin TL promosyon veriliyor. Promosyona ek olarak 1.500 TL chip - para ile birlikte toplamda verilen promosyon 8 bin 500 TL'ye yükseliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN