En ünlü ekonomist gram altın biriktirenlere müjdeyi verdi! Altın hepsine fark attı! Borsa, dolar, enflasyon...

En ünlü ekonomist gram altın biriktirenlere müjdeyi verdi! Altın hepsine fark attı! Borsa, dolar, enflasyon...

2023 yılının bitmesine sayılı günler kala gram altın biriktirenlere müjdeli haber geldi. Altın önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da yatırımcısını üzmedi ve en çok kazandıran yatırım aracı oldu…

Güvenilir liman olarak görülen ve herkesin yastık altı tabirini kullandığı altın yatırımcıyı mutlu etmeye devam ediyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yatırımcının yüzünü güldüren yine altın oldu…

ALTIN HEPSİNE FARK ATTI!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası eski başekonomisti Hakan Kara X hesabı üzerinden 2002-2023 yıllarını kapsayan, yatırım araçlarının yıllık ortalama getiri tablosunu paylaştı.

altin-1.jpg

Yıllardır güvenilir liman olarak görülen altın, bu yıl da piyasanın en çok kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Öyle ki altının 2002-2023 yılları arasındaki ortalama getirisi yüzde 25’i geçmiş bulunuyor. İşte, 2002-2023 arası yatırım araçlarının yıllık ortalama getiri tablosu:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN