Et fiyatlarında yüzde 50 indirim fırsatı başladı! Patron çıldırdı, fiyatı gören o kasaba akın edecek. Kampanya 3 gün geçerli

Et fiyatlarında yüzde 50 indirim fırsatı başladı! Patron çıldırdı, fiyatı gören o kasaba akın edecek. Kampanya 3 gün geçerli

Türkiye'de yaşanan gıda enflasyonundan en çok etkilenen ürünün başında et gelmekte. Son olarak zamlanan et fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanırken sıcak bir gelişme yaşandı. Et fiyatlarında yüzde 50 indirim fırsatı başladı! Patron çıldırdı, fiyatı gören o kasaba akın edecek. Vatandaşlar adeta ete doymuş olacak. Dev kampanya 3 gün geçerli. İşte detaylar haberimizde...

Et fiyatlarına gelen son zam sonrası vatandaşlar güncel fiyatları sorgulamaya başladı. Özellikle gıda enflasyonu vatandaşların elini kolunu bağlarken yüzleri güldürecek haber geldi. Et fiyatlarında yüzde 50 indirim fırsatı başladı! Patron çıldırdı, fiyatı gören o kasaba akın edecek.

ET FİYATLARINA NE KADAR ZAM GELDİ?

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu (ESK), et satış fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptı. Sözcü'nün haberine göre; zamlı fiyatlar bu sabahtan itibaren geçerli oldu. ESK, kıymanın kilogram fiyatını 229 liradan, kuşbaşı kilogram fiyatı ise 259 liradan satılıyordu. Kasaplarda kıyma ve kuşbaşı etin kilosu 650 lirayı geçti.

yeni-proje-2024-04-20t123140-474.jpg

Ulusal Kırmızı Et Konseyi verilerine göre nisan ayının ilk haftasında ortalama karkas yağsız dana eti fiyatı 364 TL olurken, kuzu eti fiyatı ise 415 TL oldu. Dana eti bir yılda yüzde 83.4 zamlanırken, kuzu etinde ise zam bir yılda yüzde 118’i buldu. Karkas fiyatlarındaki bu artışın tezgaha yansıması da farklı çeşitlerde yüzde 100’e dayandı. Ocak ayında bir markette kilogram fiyatı 439 TL olan dana pirzola antrikotun fiyatı yüzde 68 zamla 739 TL’ye çıktı. Kuzu kuşbaşı fiyatı ise güncel olarak 765 TL’ye ulaştı. Dana incik ocak ayında 359.9 TL’den satılırken, nisan itibarıyla yüzde 47 zamla 529 TL’lik fiyata ulaştı.

ET FİYATLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATI! PATRON ÇILDIRDI

Et fiyatlarına gelen zam sonrası Konya'da bulunan bir kasap dev indirim kampanyası başlattı. Konya'da çok sayıda şubesi olan kasap et fiyatlarına kampanya yaptı. Bu kapsamda piyasadan neredeyse yüzde 50 daha uyguna satış yapan marka takdir kazandı.

yeni-proje-2024-04-20t123111-846.jpg

KAMPANYA 3 GÜN BOYUNCA SÜRECEK

Son olarak Nisan ayına özel kampanya düzenleyen marka dikkatleri üzerine çekti. Piyasada kilogram fiyatı 600 liraya dayanan dana kıymayı Akşeker 397 liraya satıyor. Yine kampanya kapsamında dana kuşbaşı ise sadece 422 liraya satılıyor. Dev kampanya tam 3 gün boyunca sürecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN