Ethereum 3.900 Doları Gördü: Bu Bir Ralli Başlangıcı mı?

Ethereum 3.900 Doları Gördü: Bu Bir Ralli Başlangıcı mı?

Ethereum, son bir ayda %62’nin üzerinde yükselerek 3.900 doları gördü. Kurumsal alımların hız kazanması, işlem hacmindeki artış ve altcoin piyasasına dönen ilgi bu rallinin başlıca nedenleri arasında. Uzmanlar, ETH 3.900 dolar’ın üzerinde kaldıkça, Altcoin’ler üzerinde olumlu bir etki yaratabileceğini belirtiyor.

Ethereum’daki bu yükseliş; kurumsal yatırımcıların agresif alımları, işlem hacmindeki artış ve altcoin piyasasına yönelik yeniden artan ilgiyle destekleniyor. MMCrypto gibi trader’lar, bu yükselişin Altcoin Sezonu'nun başladığını doğruluyor.

Hafta sonu, SharpLink Gaming 77.210 ETH daha satın alarak 295 milyon dolarlık alım gerçekleştirdi ve toplam varlığını 438.017 ETH’ye çıkardı. Şirket, varlıklarının büyük bir kısmını stake etmeyi planladığını açıklayarak arzı sıkılaştırdı ve uzun vadeli güven oluşturdu. Bitmine Immersion gibi diğer şirketler de Ethereum’u hazine varlığı olarak bilançolarına ekleyerek benzer adımlar attı.

Bu ivme, Ethereum’un 2017 boğa dönemine benzetiliyor; ancak bu kez daha büyük oyuncular sahnede. Trader Merlijn, Ethereum’un 50 haftalık hareketli ortalamasını yeniden kazandığını ve uzun bir konsolidasyon bölgesinden çıktığını vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN