Euro yeni haftada yükselişte

Euro yeni haftada yükselişte

Yeni haftada dolar/TL kuru, mevcut stabilitesini koruyarak güne 19,0119 seviyesinden başlarken, euro ise son günlerdeki yükselişine devam ederek pazartesi gününü 20,2861 ile açtı.

Türk Lirası'nın son iki yıldır hızla tarihi değer kaybetmesinin ardından piyasalardaki dengesiz gidişat sürerken, anlık değişkenlik gösterdiği için vatandaşın sıkı takibinde olan döviz kurundaki yukarı yönlü hareket, haftanın ilk gününde de sürüyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, pazartesi günü stabil seyrini sürdürerek 19,0119 seviyesinden açılış yaptı. Bir önceki kapanışını ise 19,0138 seviyesinden yapmıştı.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Son aylarda 20 TL sınırının üzerinde işlem gören euro ise, bugün de yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Önceki kapanışını 20,2805 seviyesinden yapan euro/TL, günü 20,2861 seviyesinden açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN