Evde bakım maaşları erken yatacak! Temmuz maaşı haziranda geliyor: Erdoğan duyurdu

Evde bakım maaşları erken yatacak! Temmuz maaşı haziranda geliyor: Erdoğan duyurdu

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte sosyal yardım ödemeleri merak konusu oldu. Vatandaşlar 'Sosyal yardım ödemelerine zam geldi mi? Evde bakım maaşları ne zaman yatacak?' sorularını araştırıyor. Beklenen güzel haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Temmuz maaşı haziranda hesaplara yatacak. Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin. İşte detaylar haberimizde...

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammı belli oldu. Asgari ücret zammının belli olmasının ardından gözler sosyal destek ödemelerine çevrildi. Vatandaşlar 'Sosyal destek ödemelerine zam geldi mi? Evde bakım maaşları ne zaman yatacak?' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Beklenen haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dakika olarak duyurdu. Evde bakım maaşları erken yatacak! Temmuz maaşı haziranda geliyor. Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

EVDE BAKIM MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar Kurban Bayramı öncesi ödemelerin erken yatıp yatmayacağını sorgulamaya başladı. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala arama motorlarında 'Evde bakım maaşları ne zaman yatacak? Evde bakım maaşları ne kadar oldu? Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı?' soruları araştırılmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı ödemeleri hesaplara yattı mı 2023? Evde bakım maaşı ödemeleri ne zaman yapılacak? Evde bakım maaşı sorgulama nasıl yapılır? Evde bakım maaşı sorgulama nereden yapılır?

gfgfgf-2023-06-21t093844-318.jpg

ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ: TEMMUZ MAAŞI HAZİRAN'DA GELİYOR!

Evde bakım ödemelerinden yararlanan kişilere her ayın belirli günlerinde ödemeler gerçekleşmektedir. Bu ayki evde bakım maaşı ödemelerinin Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatıp yatmayacağı merak konusu oldu. Her ayın 15’i ve 30’u arasında hak sahiplerinin hesaplarına yatırılan ödemelerle ilgili araştırmalar bayramın yaklaşmasıyla birlikte yoğunlaştı. Beklenen güzel haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi verdi. Evde bakım maaşı ödemelerinin bu ay Kurban Bayramı dolayısıyla hak sahiplerinin hesabına erken yatırılması bekleniyor.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA EKRANI

Evde bakım maaşı ödemesi alan vatandaşlar bu ayki ödemeleriyle ilgili detaylara e-Devlet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirler. T.C. Kimlik Numarası ve e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yaparak arama kısmına ‘Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama’ yazarak butona tıkladıklarında maaş ödemesi ile ilgili bilgilere ve detaylara kolaylıkla ulaşabilirler.

ghhghg-2023-06-21t093907-561.jpg

SMS İLE BAKIM MAAŞ SORGULAMA NASIL OLUR?

Evde bakım maaşı ödemeleriyle ilgili detaylara SMS ile de ulaşılabiliyor. Bu ayki evde bakım ödemeleriyle ilgili detayları öğrenmek isteyen vatandaşlar cep telefonlarının SMS kısmına ‘BAKIYE’ YAZARAK 4747’ye mesaj göndererek ödeme bilgilerini kontrol edebilirler. SMS gönderilmesi halinde operatörünüz tarafından 1 SMS ücreti tahsil edilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN