Evinde biten markete koşsun! Bu fiyata bir daha zor bulursunuz: Tuvalet kağıtlarında dev indirim

Evinde biten markete koşsun! Bu fiyata bir daha zor bulursunuz: Tuvalet kağıtlarında dev indirim

Tuvalet kağıtlarında yapılan indirimler tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. O market tarafından gelen bomba indirim ile birlikte satışlar yükseldi. Stoklarda azalan tuvalet kağıtları bitmeden indirimden faydalanın. Fiyatları dibe çeken market zincirlerinde tuvalet kağıdı kuyruğu oluştu. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de sürekli olarak yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında vatandaşlar indirimli ürünleri kaçırmak istemiyor. 2023 yılının ikinci yarısı ile birlikte hızlanan zamlar tuvalet kağıtlarına da yansıyor. Sürekli olarak değiştirilen etiket fiyatları tüketicilerin de tepkisini çekiyor.

TUVALET KAĞIDI BİTEN STOKLASIN

2022 yılından itibaren başlayan zam furyasından en çok etkilenen ürünlerden birisi de tuvalet kağıdı oldu. Temel ihtiyaç ürünleri arasında yer alan tuvalet kağıtlarına gelen zamların ardından geçim sıkıntısı çeken vatandaşların beli büküldü. Ekonomik durumlarda harcamalarını kuruşu kuruşuna hesaplayan vatandaşlara indirim müjdesi geldi.

Tuvalet kağıdına sürekli gelen zamların ardından indirim listelerinin göz bebeği haline gelmesiyle birlikte sürekli olarak vatandaşların gündeminde yer alıyor. Beklenen indirim o market tarafından kısa bir süre önce paylaşıldı. Bomba indirim ile birlikte fiyatlar dibi gördü.

tuvalet-kagidi-cbrv.webp

İNDİRİMDE SON GÜN

Her hafta güncellenen indirim listelerinde vazgeçilmez bir yere sahip olan tuvalet kağıdında yeni indirimler geliyor. Tarım Kredi Marketleri tarafından paylaşılan indirim listelerinde yer alan tuvalet kağıdı müşterilerin ilgisini çekti. İndirimli fiyatlarıyla tüketicilerin hedefine giren tuvalet kağıdı için sıraya girildi.

Bomba indirim sonucunda 3 katlı Elit 16'lı tuvalet kağıdının satış fiyatı 89,90 TL'ye kadar geriledi. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri tarafından yapılan indirimden faydalanmak için son bir gününüz kaldı. 31 Ağustos tarihi itibariyle sona erecek olan indirim dikkat çekiyor. Son tarihe kadar 16'lı tuvalet kağıtlarını 89,90 TL'ye alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN