Evinize alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Akbank market, kasap, manav alışverişlerinde hediye dağıtıyor

Evinize alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Akbank market, kasap, manav alışverişlerinde hediye dağıtıyor

Geçinmenin zorlaştığı günlerde Akbank tarafından tüketicilere destek kampanyası geldi. Evinize alışveriş yapmadan önce bu kampanyayı incelemeniz tavsiye ediliyor. Akbank tarafından; market, kasap, manav ve daha birçok benzeri durumlara dair hediyeler dağıtıyor. İşte tüm detaylar...

Akbank, zorlu dönemde müşterilerini unutmuyor. Kampanyaları ile sürekli olarak gündeme gelen Akbank, eylül ayında yeni kampanyasını duyurdu. Market alışverişi yapacak olan müşterilerine birbirinden harika fırsatlar sunuyor.

MARKET ALIŞVERİŞİNİZ AKBANK'TAN

Resmi web sitesi üzerinden paylaştığı kampanya detayları müşterileri tarafından merak konusu oldu. Kampanyasını 1 Eylül tarihinde başlatan Akbank, 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini duyurdu.

Paylaştığı kampanya kapsamında, müşterilerine 100 TL chip - para imkanı sunuyor. Geçinmenin zorlaştığı günlerde müjde ile birlikte kampanya eylül ayının sonuna kadar devam edecek. Akbank, resmi web sitesi üzerinden bilgilendirme metni ve detayları inceleyebilirsiniz.

daha-ekonomik-market-alisverisi.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Akbank tarafından başlatılan kampanya, 1 Eylül 2023 tarihi ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerliliğini sürdürüyor. Kampanyaya katılım kapsamında, Akbank Kart ile tek seferde yapacağınız; market, manav, kasap ve şarküteri sektörlerinde ikinci ve bir sonraki 400 TL ve üzeri harcamaya 20 TL, toplamda ise 100 TL chip - para hediye edilecek.

Paylaşılan kampanya kapsamında, müşteriye teklif edilen chip - parayı elde etmek isteyen Akbank müşterisi, kampanyaya katılmak içn öncelikle Juzdan ya da Akbank Mobil uygulamasını indirmeli. Belirtilen uygulamada yer alan "Hemen Katıl" butonu ile katılım sağlayabilir. Ayrıca, SMS ile katılım sağlamak isteyenler 4566'ya MARKET yazarak SMS gönderebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN