Evinizin rahatlığında çalışarak ayda 6000 TL kazanabilirsiniz! Bu işleri yapmak için günde 2 saat yeterli: Başvurular açıldı mı?

Evinizin rahatlığında çalışarak ayda 6000 TL kazanabilirsiniz! Bu işleri yapmak için günde 2 saat yeterli: Başvurular açıldı mı?

İŞKUR ev kadınlarına hem evlerinin rahatlığında çalışma hem de ayda 6000 TL'ye kadar maaş alma imkanları sunuyor. Peki evden ek iş yapmak için nereye başvurmak lazım ? İlanlar nerede yayınlanıyor? 2023 İŞKUR evde ek iş başvuruları başladı mı?

İŞKUR'un ev hanımlarına yönelik olarak hayata geçirdiği evde ek iş ilanları büyük ilgi gördü. Evinin rahatlığı içinde aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen ev kadınları bu ilanlara başvurarak hem çocuklarından uzaklaşmadan hem de evinin işleri hallederek gelir sağladı. İŞKUR'un evde ek iş ilanlarına gösterilen yoğun ilgi sonucu yeni ilanlar için talepler yoğunlaştı. Ancak İŞKUR'dan evde ek iş ilanları hakkında bir açıklama gelmedi. Başvuruların ne zaman başlayacağını merak eden ev kadınları ilanların ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

evden.jpg

İŞKUR'un yeni ilanlar için bir açıklaması bulunmasa da yeni ilanlar hakkında bilgi edinmek için İŞKUR internet sitesi üzerinden ilanların duyurulması bekleniyor. Bu nedenle, İŞKUR internet sitesini takip etmek ve güncel bilgileri almak önem arz ediyor.

Her ne kadar İŞKUR evde ek iş ilanları açılmasa da İŞKUR'un meslek edindirme kursları başlatarak ev hanımlarına mesleki eğitim vermesi sonucu kadınlar yeni meslekler ve beceriler edinip kendilerine iş imkanları yaratabiliyor.

İŞKUR’un evde paketleme işleri için ilan yayımlaması bekleniyor. Evde paketleme işiyle günde 2-3 saat çalışarak iyi paralar kazanmak mümkün. Herkes tarafından yapılabilecek nitelikte bir iş olan evde paketleme işi eğitim gerektirmediğinden hemen başvurmak ve işe başlamak mümkün olabiliyor. Evde paketleme iş ilanı yayımlandıktan sonra rekor seviyede başvuru yapılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN