EYT'lilere ballı kaymaklı maaş sürprizi! O tarihte başvuru yapan en yüksek maaşı kapacak!

EYT'lilere ballı kaymaklı maaş sürprizi! O tarihte başvuru yapan en yüksek maaşı kapacak!

Nisan ayında ilk maaşını alacak olan EYT'liler için son işlemler 31 Mart tarihi. Bu tarihte başvurusunu tamamlayan Nisan'da hem 2 bin liralık ikramiye hem de 7.500 lira maaş alabilecek. Peki EYT başvurusunu yetiştiremeyen ne yapacak? İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o detay..

EYT yasasıyla beraber Emeklilikte Yaşa Takılanlar, 2023 yılında emekli olmaya hak kazanmıştı. Seçim öncesi getirilen düzenlemeyle beraber emekli maaşları da yükseltilmişti. En düşük emekli aylığı 7 bin 500 lira olarak belirlenmişti. Banka promosyonu ile ikramiyeyle beraber emeklinin cebine Nisan ayında 15 bine yakın para girecek. Başvurusunu tamamlayamayanlar ise Mayıs ayında çift maaş alacak. İşte detaylar.

EYT'LİLER ELİNİ ÇABUK TUTSUN!

Hükümet seçime günler kala çok sayıda düzenlemeye gitti. Emekli maaşları 7 bin 500 lira olurken, EYT'liler için de düzenleme yasallaştı milyonlarca kişi emekli oldu.

eytliler.jpg

Bayram ikramiyesi ise 2 bin lira oldu. EYT'liler içinse son başvuru tarihi 31 Mart oldu. Başvurusunu tamamlayan Nisan ayında hem maaşını hem bayram ikramiyesini alacak.

paramaas.jpg

NİSAN'DA MAAŞ ALAMAYANA MAYIS'TA ÇİFT MAAŞ

31 Mart 2023 Cuma günü başvurularını tamamlayamayan EYT'liler ise Nisan ayında maaşlarını alamayacak.

eytmaas.jpg

SGK'da prim günlerini yatıran ve başvurusunu yapmayanlar Nisan ayında tamamlarsa Mayıs ayında çift maaş alabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN