EYT'lilere bomba promosyonlar! Bankaların verdiği rakamlar ortaya çıktı, 8.500 TL'ye kadar verilecek

EYT'lilere bomba promosyonlar! Bankaların verdiği rakamlar ortaya çıktı, 8.500 TL'ye kadar verilecek

Ülke gündeminde yer alan EYT'lilere dair bankalardan promosyon müjdesi geldi. Bankalar tarafından milyonlarca EYT'liye düzenlenen promosyon ödemesi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Bankaları sarsan EYT haberleriyle birlikte şubat ayında promosyon ücreti 8 bin 500 TL'ye kadar yükseldi. Bazı bankalar ise 1000 TL bonus promosyon kampanyası başlattı. Peki 2023 Şubat ayı en iyi promosyonu veren banka hangisi? İşte tüm detaylar...

EYT'liler emekli maaşını ne zaman alacak?

Bankalar tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte şubat ayı için belirlenen emekli promosyon ödemeleri yeniden güncelleniyor. EYT'li vatandaşlara duyurulan promosyon kampanyaları üzerine rekabet yeniden hız kazandı.

Şubat ayına girilmesiyle birlikte bankalar tarafından kampanyalar üst üste duyuruluyor. Bankaların birçoğu promosyon ödemelerinde yükselişe gidiyor. Yapılan açıklamalara göre EYT düzenlenmesinin çıkmasıyla birlikte 2.2 milyon kişinin emekli olması planlanıyor.

Bu durumda 2.2 milyon kişi emekli promosyonu almak için hak sahibi olacak. EYT düzenlemesinden faydalanabilmek için 8 Eylül 1999 yılı öncesinde sigortalı olarak bir işte yer almanız gerekiyor. Belirtilen tarih itibariyle sigortası başlayan vatandaşlar prim ve yıl şartını tamamlaması durumunda EYT'nin yürürlüğe girmesini bekleyen vatandaş onaylanması durumunda emeklilik maaşına alabilecek.

emekli-promosyon.jpg

EYT'liler emekli promosyonu alacak mı?

Takvim'de yer alan habere göre EYT'den faydalanan vatandaşlar emekli promosyonundan da faydalanabilecek. Bankalar emekli promosyonlarına dair rekabeti şimdiden başlatmış görünüyor. Emekli promosyon miktarlarını güncelleyen bankalar rekabete yeniden hız getirerek EYT'li vatandaşları müşterisi olarak görmek için adeta can atıyor.

Yapılan açıklamalara göre promosyon tutarı EYT müjdesiyle 8 bin 500 TL'ye kadar yükseldi. Belirtilen tutarın EYT onaylanmasıyla daha da artacağı düşünülüyor. EYT'liler promosyon görüşmelerini emekli aylığı için yapılan başvuru esnasında başlatabilecek.

98c8413casdf.jpg

EYT'liler emekli promosyonunu ne zaman alacak?

Emekli aylığı için yapılan başvuru esnasında aylığın yatırılması için istenen banka ve şube tercihi yapılacak. Tercih esnasında ise istediğiniz bankaya 3 yıllık taahhüt verebileceksiniz. Verilen taahhüt ile birlikte banka tarafından belirlenen promosyon miktarı verilen emekli aylığından 3 gün sonra hesabınıza yatırılacaktır. Planlamalara göre EYT'lilerin ilk emekli aylıklarının mart ayı itibariyle ödenmesi bekleniyor. Promosyonlar ise mart ayı itibariyle alınmaya başlanacak.

emekli-maasi-banka-degisikligi-islemleri-nasil-yapilir-93494.jpg

EYT'lilere hangi banka ne kadar promosyon verecek?

Denizbank

Denizbank EYT kapsamında yer alan emekli vatandaşın alacağı maaşa göre 4.500 TL, 5.250 TL, 6.750 TL ve 7.500 TL ödeme yapacak.

Fibabank

Fibabank EYT'li vatandaşın alacağı emekli maaşına bağlı olarak 3.000 TL, 3.500 TL, 4.500 TL ve 5.000 TL promosyon verecek.

Garanti BBVA

Garanti BBVA, EYT'li maaşına göre 3.600 TL, 4.200 TL, 5.400 TL ve 6.000 TL'ye kadar ödeme yapacak. Ayriyeten kart ile 500 TL harcama yapan ve 2 otomatik fatura talimatı veren vatandaşlar 1.500 TL bonus verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN