EYT'lilere gün doğdu! O banka rekor rakamlara imza attı! Tek şartla 7.000 TL ödeme hesaplarda

EYT'lilere gün doğdu! O banka rekor rakamlara imza attı! Tek şartla 7.000 TL ödeme hesaplarda

EYT düzenlemesinin onaylanması ile birlikte vatandaşlar da gözlerini bankalardan yapılacak açıklamalara çevirdi. Peş peşe yapılan açıklamalar emeklilerin dikkatinde yer alırken o banka herkese sevindiren açıklamayı yaptı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

EYT düzenlemesinin yasalaşması ile birlikte bankalar tarafından yapılan açıklamalarda peş peşe geliyor. Yapı Kredi Bankası'ndan herkese sevindiren müjde geldi. Sadece tek bir şart ile 7.000 TL'yi cebinize koyabilirsiniz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sunulan EYT düzenlemesinin onaylanması ile birlikte karar Resmi Gazete’de yayımlanacak. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


EYT DÜZENLEMESİ MECLİSTEN GEÇTİ


EYT düzenlemesi ile birlikte emeklilik hakkı elde eden vatandaşlar yasanın yürürlüğe girmesi ile birlikte başvuruda bulunabilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklama kapsamında emekli olacak kişilerin ilk maaş ödemelerinin Nisan ayında yapılacağı belirtildi.

para-hibe-almak.jpg

Onaylanan düzenleme ile birlikte emeklilik hakkı elde eden vatandaşlar da ilk ödemelerini alacağı bankayı e-devlet sistemi üzerinden ya da Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan seçebilmektedir. EYT kapsamında ilk aylıklarını alan vatandaşlar ise banka promosyon fırsatlarından yararlanabilecek. Bankalar tarafından yapılan promosyon açıklamaları yakından takip edilirken o rakamlara son noktayı Yapı Kredi Bankası koydu.

yapi-kredi-bankasi.jpg

YAPI KREDİ BANKASI NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

SGK üzerinden alınan emekli aylıklarını 3 yıl boyunca Yapı Kredi Bankası'ndan alma taahhüdü veren emekliler 7.000 TL'ye varan nakit promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Promosyon için taahhütnameyi imzalayan emekliler ek koşul alma olmadan alacakları ödeme tutarları şu şekildedir:

  • Aylık net geliri 3.499 TL'ye kadar olan emekliler 4.200 TL,
  • Aylık net geliri 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olan emekliler 4.900 TL,
  • Aylık net geliri 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olan emekliler 6.300 TL,
  • Aylık net geliri 10.000 TL ve üzerinde olan emekliler ise 7.000 TL nakit promosyon ödemesi alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN