EYT'lilere toplu maaş ödemesi! Bakan Bilgin tarih vererek resmen duyurdu: Yüzbinlerce EYT'liye çifte bayram

EYT'lilere toplu maaş ödemesi! Bakan Bilgin tarih vererek resmen duyurdu: Yüzbinlerce EYT'liye çifte bayram

Milyonlarca EYT'li Meclis Genel Kurulu'ndan yasallaşmasıyla emekli oldu. EYT'lilere bir müjdeli haber daha geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den yapılan açıklamaya göre EYT'liler çifte bayram yaşayacak. İlk maaşlarını bekleyen milyonlarca emeklinin cebi dolacak.

Uzun bir mücadelenin sonucunda emekli olan EYT'lilerin gözü şimdi de maaşın yatacağı tarihe döndü. Bakan Vedat Bilgin'den EYT'lilere çifte bayram haberi geldi. Maaşlarla ilgili bilgi veren Bilgin, emeklilere iki müjdeli haberi açıkladı.

eyt.jpg

BAKAN BİLGİN'DEN EYT AÇIKLAMASI

Yıllardır prim gün sayısına rağmen yaştan dolayı emekli olmayan EYT'liler sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeli haberiyle emekli oldu. Mart ayında Meclis'te oylamaya giren EYT kabul edildi. Resmi Gazete'de yayınlanmasıyla yasallaşan EYT sonrası gözler ilk maaş tarihine döndü. Bakan Vedat Bilgin ise çifte haberi birden verdi.

para-sayma-yontemleri-ofix-blog-8.jpg

1 NİSAN'DA TOPLU ÖDEME YAPILACAK

EYT'nin yasallaşmasıyla başvurular da yapılmaya başladı. 2 milyon 250 bin kişinin emekli olmasını sağlayan EYT düzenlemesi sonrası Bilgin'den maaş açıklaması geldi. Toplu ödeme ile 1 Nisan ayında ödemelerin yapılacağını aktaran Bilgin maaş tarihi için "Panik olmanıza gerek yok" diyerek uyardı.

vedat.jpg

ÇİFTE MAAŞ MÜJDESİ

Kanuna göre ise maaş sonrası EYT'lilere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda 1.100 TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN