Faiz kararı sonrası piyasada son durum... Dolar ve euro ne kadar oldu? Kararla birlikte yükseliş başladı

Faiz kararı sonrası piyasada son durum... Dolar ve euro ne kadar oldu? Kararla birlikte yükseliş başladı

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, yeni yılın ilk faiz kararını açıkladı. Faiz kararı sonrası piyasada son durum merak konusu oldu. Dolar ve euro ne kadar oldu? Kararla birlikte yükseliş başladı. İşte dolar ve euro için güncel durum...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), yeni yılın ilk faiz kararını açıkladı. Alınan karara göre, Merkez Bankası beklentilere paralel olarak politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 45'e yükseltti. Merkez Bankası'nın aldığı bu kararın ardından dolar kurunda herhangi bir değişim yaşanmazken, Euro/TL paritesinde sınırlı bir yükseliş gözlemlendi.

GÜNCEL KUR FİYATLARI

Dev kurumdan Merkez Bankası faiz kararı öncesi yeni tahmin: Türk Lirası için 'ağırlığını azalt' dedi! Dolar için hedefi 32 olarak açıkladı - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Yatay bir başlangıç yapan dolar/TL, yeni günde 30,2820 seviyesinden işlem görüyor. Euro/TL ise 32,9580'den başladığı günü 33,0795 seviyesinde tamamladı.

Dün 30,00-30,36 bandında dalgalanan dolar/TL, günü önceki günün kapanışının hemen üzerinde, 30,2382 seviyesinden tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN