Faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! 15 gün sonra bitecek: 150 TL birden düşecek!

Faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! 15 gün sonra bitecek: 150 TL birden düşecek!

Evinde elektrik, su, internet ve doğalgaz faturası bulunanlar dikkat! Faturalarınız 150 TL birden düşecek. Başvuruya geç kalanlar dizlerini dövecek. Bu tarihe kadar otomatik ödeme talimatı verenlerin parası cebine kalıyor. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Yeni yıla yeni kampanyalar ile başlayan bankalar Müşterilerin de yüzünü güldürüyor. Otomatik ödeme talimatı veren vatandaşların parası cebine kalacak. 11 Şubat 2023 tarihinde başlayan kampanya 10 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek. Kampanyaya katılım sağlayan vatandaşlar faturalarından 150 TL kazanıyor. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında 11 Şubat ve 20 Mart tarihleri arasında verilen 3 yeni otomatik ödeme talimatı veya HGS talimatı ile 100 TL puan hediye verileceği belirtildi. Kredi kartı üzerinden verilen 3 yeni otomatik ödeme talimatı da ekstra 50 TL kazanmanızı sağlayacak. Bu kampanya ile faturalarınızda toplamda 150 TL puan kazanabilirsiniz. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

KAMPANYA BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU


Yapı Kredi Bankası yeni kampanyası ile tüm müşterilerin yüzünü güldürdü. 11 Şubat 2023 tarihi ile 10 Mart 2023 tarihi arasında verilen 3 yeni otomatik ödeme talimatı ile 100 TL puan kazanılacağı açıklandı.

fatura-zam.jpg

Kampanya ile kredi kartlarından verilen 3 yeni otomatik ödeme talimatı kapsamında 50 TL ekstra puan kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen Yapı Kredi müşterileri telefonlarının mesaj bölümünden TALIMAT yazılıp bir boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile göndermesi yeterli olacak.

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?


Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşteriler kampanya detaylarını merak ediyor. Yapı Kredi Bankası kampanya detayları şu şekildedir:

  • Sistemde kayıtlı olan cep telefonları üzerinden yapılan katılım başvuruları dikkate alınır.
  • Kampanyayı yalnızca yeni tanımlanan fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlanan faturaların iptal edilmesi durumunda kampanyaya yeniden katılması mümkün değildir.
  • Kampanya kapsamında verilen otomatik ödeme talimatları 11 Şubat ve 10 Nisan 2023 tarihleri arasında olmalıdır. Bu kapsamda en az 1 kez otomatik ödeme yapılmalıdır.yapi-kredi.jpg
  • Kampanya kapsamında yapılan her otomatik ödeme talimatı için kampanya bitiminden sonraki 6 ay boyunca talimatlar geçerli olmaktadır.
  • Kampanya ile kazanılan para puanlar 15 Nisan 2023 tarihinde kartınıza tanımlanacak. Puanların hesabınıza yansıtılması 2 iş günü kadar sürebilir.
  • Ödüllendirme kapsamında belirlenen tarihte müşterinin en az 1 adet kullanımı açık kredi kartı ya da banka kartının bulunması gerekiyor.
  • Aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır.
  • Kampanya başlangıç tarihinden en fazla 6 ay öncesinde iptal edilen otomatik fatura ödeme talimatlarının kampanyaya tekrar alınması mümkün değildir.
  • Kampanya kapsamında en fazla 6 ay öncesine kadar 1 derece yakın adına talimatı bulunan fatura ödeme veya HGS talimatlarının iptal edilip tekrar talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecek.
  • Cep telefon faturası için verilen talimatlarda numara taşınabilirliği uygulaması dahilinde operatör değiştirilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, sadece son talimat için müşteriye ödül verilecektir.
  • Kampanya kapsamında sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatları içinde ödül verilir.
  • Kampanya kapsamında Hızlıcep talimatları ödüllendirilmeyecektir.
  • Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında kazanılan en fazla tutar 150 TL olmaktadır.
  • SMS gönderimleri ise GSM operatörleri tarafından belirlenen tarifi üzerinden ücretlendirilir.yapi-kredi-bankasi.jpg
  • Kampanya kişiye özel diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
  • Şartları sağlayan kişiler kampanya kapsamında yer alırken hesaplara tanımlanan puanlar ise kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay içerisinde müşteriden geri alınır.
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
  • Kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığını tespit edilmesi için kampanya koşulları doğrultusunda bütün veri sorumluluğu Yapı Kredi Bankası A.Ş tarafından işlenir.
  • Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkındaki detaylı bilgileri Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN