Fiat yeni araba hayali kuranlara ışık yaktı! Bu kampanya ile fiyatlar düştü: O model 220 bin TL'ye satılacak

Fiat yeni araba hayali kuranlara ışık yaktı! Bu kampanya ile fiyatlar düştü: O model 220 bin TL'ye satılacak

Fiat, Haziran ayında başlattığı kampanya ile popüler Fiat Egea modelinde uygun fiyatlar sunuyor. Yeni Fiat Egea, rekabetçi bir başlangıç fiyatı olan 220 bin TL'den başlayan satış fiyatıyla dikkat çekiyor. İşte Fiat Egea modellerinin fiyatları...

Fiat, sıfır araç kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor ve özel bir teklifle müşterilerine hitap ediyor. Türkiye'nin en sevilen ve en çok satan otomobil markası olan Fiat, Egea modeli için duyurduğu kampanya ile ön plana çıkıyor.

Fiat'ın duyurduğu yeni kampanya dönemi, 2023 yılında sıfır araç sahibi olmak isteyen tüm alıcılara cazip fırsatlar sunuyor. "Yarısını şimdi, kalanını 1 yıl sonra öde" sloganıyla tanıtılan kampanya büyük ilgi görüyor. Haziran ayındaki kampanya kapsamında Fiat Egea, 219.000 TL'den başlayan ödeme seçenekleriyle sahiplerini buluşturuyor.

Fiat, düşük faizli araç kredisi ve müşteriye özel farklı tekliflerle kampanyayı destekliyor. 24 aya kadar vadeli kredi kampanyaları, 2023 model sıfır Fiat Egea araçlarında geçerli olacak şekilde sunuluyor.

Fiat'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, kampanyanın 24 ay üzeri vadelerde geçerli olmadığı belirtiliyor. Kredi kampanyası, 2023 model Fiat Egea araçlarında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır ve 3 Mayıs 2023 ile 1 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

FIAT HAZİRAN AYI FİYATLARI

fiat

Fiat, yeni Egea modeline ilgi duyan müşterilere çeşitli faiz ve takas avantajları sunan güncel kampanyalarla dikkat çekiyor. Fiat Egea ailesinin fiyatları aşağıdaki listede yer alıyor:

Fiat Egea Sedan modelinin satış fiyatı 506.900 Türk Lirası 

Fiat Egea Hatchback modelinin satış fiyatı 545.900 Türk Lirası 

Fiat Egea Cross modelinin satış fiyatı 559.900 Türk Lirası 

Fiat Egea Cross Wagon modelinin satış fiyatı 835.900 Türk Lirası 

Fiat Egea Panda modelinin satış fiyatı 538.900 Türk Lirası 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN