Fiyatı belli olmadan 20 bin kişi sıraya girdi

Fiyatı belli olmadan 20 bin kişi sıraya girdi

Chery’nin Türkiye pazarına yeniden giriş yapması, güçlü bir dönüşü beraberinde getirdi. Türkiye’nin 7 bölgesine yayılan marka, en ucuz otomobilinin fiyatını 810 bin lira en pahalısını da 1 milyon lira olarak belirledi. Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan “Henüz fiyat açıklamadan 20 bin müşteri aracı almak istedi” dedi.

ALİ YILDIRIM

Uzun bir süredir dikkatlerin odağında olan Chery, Türkiye pazarı için son virajı döndü. Ülkeye giriş yapan gelen 3 modelin fiyatları da böylece açıklanmış oldu. Aynı zamanda satış ağı ve bayi sayısı da belli oldu. Tiggo 7 Pro, Tiggo 8 Pro ve Omoda 5 modelleriyle yola çıkacak olan Chery, fiyat listesi paylaşımını da yaptı. TIGGO 8 PRO’nun lansmana özel anahtar teslim fiyatı 1 milyon 50 bin TL’den başladı.

TIGGO 7 PRO’nun lansmana özel başlangıç fiyatı ise 825 bin TL olarak belirlendi. OMODA 5 ise lansmana özel 810 bin TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla öne çıkıyor. Marka, mart ayı içerisinde satışa sunulan yeni modellerinde 5 yıl veya 150 bin kilometre garanti sunduğunu da açıkladı. Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan; “2022’de duyurduğumuz Chery’nin Türkiye’deki yeni yapılanması, Türk müşterisi büyük ilgi uyandırdı. Henüz fiyatlarımızı açıklamadan 20.000’in üzerinde müşterimiz bizimle temasa geçerek araçlarımızı satın almak isteklerini dile getirdiler.

Bugün ilk etapta 18 ilimizde, 25 yetkili satıcımızla Türkiye’de de müşterilerimizle buluşmaya resmen başlıyoruz. Mart 2023 itibarıyla satışına başladığımız 3 yeni SUV modelimizde hedefimiz, müşterilerimiz tarafından daha çok tercih edilmek, Chery’nin güvenilir, konforlu ve teknolojik ürünleri sunduğunu göstermektir. Zengin donanımlı SUV modellerimiz Türkiye pazarının beklentilerine göre kapsamlı araştırmalarımız sonucunda nihai halini aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN