Fiyatları duyanlar kulaklarına inanamadı! Çin'de süper lüks arabaların fiyatları sosyal medyayı salladı

Fiyatları duyanlar kulaklarına inanamadı! Çin'de süper lüks arabaların fiyatları sosyal medyayı salladı

Çin'e yerleşmeyi düşündüren araç fiyatlarını duyanlar kulaklarına inanamadı. Birbirinden güzel süper lüks araçların fiyatları sosyal medyayı salladı. Görenler gözlerine Duyanlar kulaklarına inanamıyor. İşte Çin'deki süper lüks araçların fiyatları…

Türkiye'de son yıllarda araç fiyatlarında görülen artış aldı başını gidiyor. Uygun fiyatlı araç bulmak için piyasayı didik didik eden vatandaşlar Çin'deki araç fiyatlarını duyduğunda şaşkına döndü. Bu fiyatlardan sonra herkes Çin'e yerleşmeyi düşünecek. İşte Çin'deki süper lüks araçların fiyatları…

ÇİN’DE ŞAŞIRTAN ARAÇ FİYATLARI

Türkiye'de oldukça yüksek fiyata satılan araçların Çin'deki fiyatlarını duyanlar kulaklarına İnanamadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından gündeme bomba gibi düşen fiyatlar tek tek açıklandı. Çin'de süper lüks araçların fiyatları şu şekildedir:

volvo-xc60.jpg

Volvo XC60 1 milyon TL

volvo-xc40.jpg

Volvo XC40 700 bin TL

hongqi-hs3.jpg

HONGQI HS3 600 bin TL

zeekr-001.jpg

Zeekr 001 400 bin TL

geely-geome-panda-mini.jpg

Geely Geome Panda Mini 120 bin TL

hyundai-elentra.jpg

Hyundai Elentra 300 bin TL

peugeot-408-2.jpg

Peugeot 408 340 bin TL

mazda-cx-50.jpg

Mazda CX-50 500 bin TL

ford-kuga.jpgFord Kuga 400 – 500 bin TL arasında

Çin'de araç sahibi olmak isteyenler uygun fiyatların yanı sıra aylık faizsiz ödeme seçenekleri ile de daha kolay bir şekilde araç sahibi olmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN