Garanti Bankası müşterileri dikkat! Özel müşterilere özel fırsat! 50.000 TL ödeme yapılıyor

Garanti Bankası müşterileri dikkat! Özel müşterilere özel fırsat! 50.000 TL ödeme yapılıyor

Garanti Bankası müşterilerine ilgilendiren önemli bir duyuru yaptı. Nakit ihtiyacı olan müşteriler Garanti Bankası banka hesabı veya kredi kartı hesabı üzerinden nakit kredi kampanyasından yararlanabilecek. İşte Garanti Bankası kampanya detayları…

Mart ayı itibariyle bankalardan gelen açıklamalar müşterilerin dikkatinde yer alıyor. Garanti Bankası tüm müşterilerin yüzünü güldürecek önemli bir kampanyaya imza attı. Banka müşterileri kapsamında özel müşteri grubunda yer alan kişilere 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verilecek. Müşterilerin gelir belgesi ile birlikte Kredi başvurusunda bulunabileceği belirtilirken banka tarafından belirlenen şartları da taşıması gerektiği vurgulandı. İşte Garanti Bankası kampanya detayları…

GARANTİ BANKASI'NDAN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

Garanti Bankası tarafından yapılan kampanya kapsamında banka müşterileri kapsamında özel müşteri grubunda yer alan kişilere 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verilecek belirtildi. Gelir belgesi ile başvuru yapılabileceği belirtilirken kredi başvuru şartlarına uygunluğunun da göz önüne alınacağı aktarıldı. Müşterilerin uygunluk durumları test edildikten sonra kredi kampanyasından yararlanabilecek.

garanti-bbva.jpg

GARANTİ BANKASI KAMPANYA BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Kredi başvurusu için neler yapılması gerektiği merak ediliyor. Garanti Bankası tarafından sunulan kredi için başvurular şubeler ya da internet bankacılığı uygulaması aracılığıyla yapılacak. Müşteriler banka şubeleri üzerinden başvuru yapabileceği gibi oturduğu yerden de tek bir tık ile kampanya katılabilmektedir.

garanti-kredi-karti.jpg

GARANTİ BANKASI KAMPANYA BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Garanti Bankası tarafından sunulan 50.000 TL'lik kredi kampanyası için başvuruda bulunacak kişilerin belirli şartları taşıması gerekiyor. Bu kapsamda Kredi kampanyasından yararlanacak kişilerin sigortalı olarak bir işyerinde çalışması gerekiyor. Bununla birlikte Kredi puanının da 1100 ve üzerinde olması şartı aranmaktadır. Başvurularda müşterilerden gelir belgesi şartı istenmiyor.

garanti-banka.jpg
Emekli maaş hesapları Garanti Bankası üzerinde olan müşteriler ise maaş müşterisi olma durumundan yararlanarak uygun faizlerle daha yüksek limitlerde kredi alabilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN