Garanti Bankası'ndan bir ilk! Promosyon dışında 1000 TL ödeme yapılacak! 31 Mart'a kadar başvurmayan dizlerini dövecek!

Garanti Bankası'ndan bir ilk! Promosyon dışında 1000 TL  ödeme yapılacak! 31 Mart'a kadar başvurmayan dizlerini dövecek!

En düşük emekli maaşının 7500 TL'ye yükselmesi ile birlikte bankalarda fırsatı değerlendiriyor. Emekli kapma yarışı devam ederken yeni açıklama Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti Bankası promosyon tutarlarını kaçırmak istemeyenler için son çağrılar yapılıyor. İşte merak edilen banka promosyon tutarları…

Hem yurt içinde hem de yurt dışında yaptığı yatırımlarla sık sık gündemde yer alan Garanti Bankası emekli maaşlarına yapılan zam ile birlikte yeniden kolları sıvadı. İlk emekli maaşına nisan ayında almaya hazırlanan 2 milyon 250 bin EYT’li en yüksek promosyon ödemesini yapan bankalar Araştırmaya devam ediyor. Garanti Bankası emekli maaşlarına yapılan zamların ardından promosyon tutarlarını güncelleme kararı aldı. İşte merak edilen banka promosyon tutarları…

PROMOSYON ÖDEMELERİNE ZAM

Bankalar tarafından yapılan promosyon ödemeleri dikkat çekerken en düşük maaş alan emeklilere 4.500 TL tutarında ödeme yapılıyordu. En düşük emekli aylığının 7.500 TL'ye yükseltilmesi ile birlikte emekli promosyon tutarları da 6.750 TL'ye yükseldi. Geçmiş süreçte düşük tutardı promosyon ödemesi alan emekliler bankaya başvurmaları durumunda güncellenen ücretler kapsamında oluşan farktan yararlanabilecek.

emekli-para.jpg

Şimdiki promosyon tutarları kapsamında iki farklı ödeme gerçekleştiren banka maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL nakit ödemesi yapmaktadır. Emekli aylığının 10.000 TL üzerinde olması durumunda ise emeklilere 7.500 TL tutarında ödeme yapılıyor.


BAŞVURULAR İÇİN SON GÜNLER

Garanti Bankası internet sitesi üzerinde yayınlanan açıklama kapsamında promosyon kampanyası için son başvuru tarihinin 31 Mart 2023 olduğu belirtildi. Belirlenen sürenin uzatılıp uzatılmayacağı konusunda net bir açıklama yer almazken başvuruların online kanallar aracılığıyla yapılabileceği belirtildi.

garanti-kampanya-detaylari.jpg

EYT'LİLERE MÜJDE VERİLDİ

İlk emekli maaş ödemesini 17-26 Nisan tarihleri arasında alacak EYT'liler Garanti Bankası'na başvuru yapması durumunda ilk maaşlarını beklemeden ödemelerden yararlanabiliyor. Emekli adaylarının hesap açması durumunda hafta içerisinde yatırılacak 2000 TL'lik bayram ikramiyelerini de hesaplarından çekebilecek.

1000 TL ÖDEME YAPILACAK

Türkiye Garanti Bankası emeklilerin yüzünü güldürecek önemli bir açıklama yaptı. Bir kez yapılacak nakit ödemelerin yanı sıra 31 Mart'a kadar başvuru yapan vatandaşların maaşlarını 3 yıl boyunca Garanti Bankası'ndan alma taahhüdü vermesi durumunda özel kart kampanyasından da yararlanabileceği duyuruldu.

garanti-bbva.jpg

Başvuru yapan kişiler emekli promosyonlarının yanı sıra kredi kartlarını ile yapacakları 500 TL ve üzeri harcamalarda 1.000 TL Bonus kazanabiliyor. Tanınacak Bonus puanlar ile giyim akaryakıt Kırtasiye gibi pek çok farklı alanda harcama yapılabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN