Gelir belgesiz, kefilsiz tak diye 50.000 TL kredi! O banka büyük kampanyayı duyurdu

Gelir belgesiz, kefilsiz tak diye 50.000 TL kredi! O banka büyük kampanyayı duyurdu

Akbank, yeni bir kredi kampanyası başlattı. Banka, gelir belgesi ya da herhangi bir koşul olmaksızın 50.000 TL'ye kadar kredi sunacağını duyurdu.

Akbank, yeni bir kredi kampanyası başlattı. Banka, gelir belgesi ya da herhangi bir koşul olmaksızın 50.000 TL'ye kadar kredi sunacağını duyurdu. Kredinin 2 dakika içinde hesaba yatırılması, acil nakit ihtiyacı olanlar için süreci hızlı ve kolay hale getiriyor.

Düşük Faiz Oranları ve Belge Gerektirmeyen Kredi

Kredi kampanyası, ekonomik zorluklarla karşılaşan ve nakde hızlı erişim ihtiyacı olanlara yardımcı olmayı amaçlıyor. Düşük faiz oranları ve herhangi bir belge talep edilmeden destek sağlanacak. Başvuru sahipleri Akbank'ın resmi internet sitesi veya internet bankacılığı platformları üzerinden başvuru yapabilecek.

Akbank, yeni bir kredi kampanyası başlattı.

Hızlı İşlemler ve Esnek Geri Ödeme Koşulları

Başvuru yapıldıktan sonra, krediye uygunluğun belirlenmesi için kimlik numaraları aracılığı ile kredi puanları kontrol edebilir. Banka, başvurusu uygun bulunanlara, 36 aya kadar vadeli kredi kullandıracak. Başvurular, SMS ile de yapabiliyor. 

Emekli Kredisi Fırsatı 

Akbank, maaşını bankadan alan emeklilere özel yeni bir kampanya da başlattı. Halkbank'tan Akbank'a geçmek isteyen emekliler, kredi koşullarına uyarak hızlı sonuç alabiliyor. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen emekliler, şartları uygun olduğu takdirde aynı gün ödeme alabiliyor. Emekliler, Akbank'ın mobil uygulamasını indirip, internet şifrelerini alarak da bireysel kredi başvurusunda bulunabilir. Onay gelir gelmez hafta sonları da dahil olmak üzere ödemeler hesaplarına yatırılır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN